Online sparringsmøde i Bioenergy 26. februar - Få kunderne længere ned i købstragten

Er du også nysgerrig på, hvordan du kan udnytte digital leadgenerering og levere indhold til dine potentielle kunder, så du får dem længere ned i købstragten? Så kom med til online sparringsmøde i Danish Export - Bioenergy, hvor vi berører netop dette tema

Tidspunkt

26.02.2021

Kl. 10.00 – 11.00

Sted

Online

Pris

Gratis for medlemmer i Danish Export - Bioenergy

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Project Manager & Head of Bioenergy Susanne Holm +45 6020 8564

På dette online sparringsmøde får du inspiration til at skaffe din virksomhed flere leads og arbejde med dine salgsprocesser. Katrine Rønje fra Avidly vil i hendes indlæg bl.a. fortælle om, hvordan jeres kunders købsrejse har ændret sig, og hvordan I konkret kan arbejde med leadgenerering ved at servere målrettet indhold, der besvarer kundernes spørgsmål og rammer dem bl.a. via annoncering på LinkedIn. 

Katrine Rønje

Mød Katrine Rønje fra Avidly

Katrine Rønje er Content Specialist hos Avidly, som hjælper B2B-virksomheder i retningen af flere leads og bedre salgsprocesser. Hun afholder bl.a. workshops for at kortlægge kunders købsrejse og producerer indhold som webtekster, e-mailmarkedsføring og e-bøger.

Katrine har stort kendskab til medlemsvirksomhederne i Danish Export Association, da hun tidligere har arbejdet i marketingafdelingen.

Efter Katrines indlæg, vil vi erfaringsudveksle og sparre omkring emnet. Hvordan griber I det an i jeres virksomhed, hvad virker, hvad virker ikke!

Husk: Har du en kollega i f.eks. marketing, som du tænker dette emne vil være relevant for, er du meget velkommen til at melde vedkommende til også!

Praktisk info
  • Før mødet tilsendes link til at tilgå mødet.
  • Log gerne på 5 min før for video-/lydtjek
  • Der er afsat 45-60 min til mødet inkl. afrunding.

Ønsker du at deltage, eller vil du vide mere? Kontakt venligst Susanne Holm, Head of Bioenergy