Online forløb: Bæredygtighed som springbræt for eksport

Vil du have inspiration til, hvordan din virksomhed får en bæredygtig profil i salgsarbejdet? Og vil du sparre med andre ligesindede, der også ser muligheder i FN's verdensmål?

Tidspunkt

26.11.2021 - 04.02.2022

D. 26. november 2021, d. 3. december 2021, d. 21. januar 2022 og d. 4. februar 2022. Alle fire møder afholdes fredage kl. 10:00-12:00

Sted

Online

Pris

Prisen for deltagelse i forløbet er 5.000 kr. ekskl. moms /pr deltager.
Der kan deltage en person fra hver virksomhed.
Pris for ikke-medlemmer: 7.500 kr. ekskl. moms pr. person.

Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698
Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
Head of Academy Sofie Lyder Andersen +45 6022 0073

Ledige pladser:

8 / 10

Deltag i dette online forløb, som over fire onlinemøder vil inspirere dig til at integrere bæredygtighed i din eksportstrategi og skærpe din storytelling i forhold til din virksomheds positive impact på FN's verdenmål. 

Målgruppen er eksportansvarlige, salgschefer, salgsdirektører og andre ildsjæle, der ønsker at gøre deres organisation til frontløber indenfor bæredygtighed og målrette salgsarbejdet efter nye bæredygtige markeds- og forretningsmuligheder. Desuden er forløbet for dig, der ser verdensmålene som en mulighed – ikke en udfordring.

 

Formålet med forløbet er, at du får ny viden, inspiration og kan sparre med andre i gruppen om, hvordan du får en bæredygtig profil i dit salgsarbejde.

[Brug ikke] Kristoffer Tarp Mindre Format

Underviser

Kristoffer Nilaus Tarp, Concord Consulting 

Kristoffer er ekspert i, hvordan bæredygtighed i stigende grad bliver et konkurrenceparameter for virksomheder med et afledt behov for at vinke farvel til klassiske CSR og filantropiske tilgange og hive bæredygtighed ind i kerneforretningen.

 

Han rådgiver virksomheder om selvsamme i regi af Concord Consulting byggende på hans arbejde med +35 virksomheder om bæredygtig forretningsudvikling bl.a. som projektleder på SDG Accelerator.

 

Han sidder herudover i bestyrelser og advisory boards for en række bæredygtige virksomheder - fra startups til markedsledere - og er tovholder på et netværk omkring bæredygtig innovation og implementering for Mandag Morgen og CSR Forum.
SDG Ring Png

Mødeplan

Møde 1: Hvordan integreres FN’s verdensmål i din eksportstrategi og i salgsledelsen?

Fredag d. 26. november 2021 kl. 10:00-12:00
Når mødet er slut, har du fået overblik over, hvad det kræver af hele din organisation at få en bæredygtig profil.

 

Møde 2: Introduktion til værktøjer, der kan gøre din virksomhed skarp i forhold til nye markeder

Fredag d. 3. december 2021 kl. 10:00-12:00
Når mødet er slut, har du fået værktøjer og metoder til at gå hjem i egen organisation og køre en verdensmåls-workshop i dit team, så I kan identificere nye business cases med positivt impact.

Verdensmaal Kasser SGD

Møde 3: Hvordan bruges FN’s verdensmål i dit markedsvalg, i dit samarbejde med din internationale partner og i din value proposition?

Fredag d. 21. januar 2022 kl. 10:00-12:00
Når mødet er slut, har du fået en ide om partnerskabsstrategier og nye mulige markeder eller værktøjer til at finde dem.

 

 

Møde 4: Storytelling og kommunikation i forhold til din virksomheds positive impact

Fredag d. 4. februar 2022 kl. 10:00-12:00
Når mødet er slut, har du fået værktøjer og metoder til at skærpe jeres bæredygtige profil og den gode fortælling om, hvorfor din virksomhed er en relevant bæredygtig aktør.

Forløbet er for dig, der: 

 • Vil udvikle din virksomheds produkter og forretningsmodel og dermed bidrage til FN’s verdensmål.
 • I din rolle som eksportsælger, salgschef eller salgsdirektør kan se mulighederne i at få en bæredygtig profil.
 • Vil fremme bæredygtig innovation i din virksomhed.
 • Bidrager aktivt til dialogen og byder ind med sparring og/eller et oplæg om dine egne udfordringer indenfor området.

Fordele ved online forløbet: 

 • Du kan sidde der hjemme og sparer køreturen, benzin og CO₂.
 • Du får viden fra andre på effektive møder.

Krav til deltagerne: 

 • Vær punktlig og sørg for at gøre dig klar til mødet nogle minutter før start. Tjek eksempelvis, at teknologien virker inden mødestart og at din internetforbindelse er stabil.
 • Tjek ikke telefonen eller mail under onlinemødet, vi sørger for at indlægge pauser undervejs, så der er tid til at svare på vigtige mails.

Du får det optimale udbytte af forløbet, når:

 • Du er aktiv i dialogen på møderne med sparring og giver input til de gruppemedlemmer, der fremlægger deres udfordringer og overvejelser.
 • Du byder ind med et oplæg omkring dine udfordringer på ét af de fire møder.
 • Du forbereder dig til hvert møde, så du er klar til at byde ind med sparring til hvert emne.
 • Du logger ind og er med på alle fire møder. Den bedste sparring opstår i et fortroligt rum, og dette rum skaber vi kun, hvis alle så vidt muligt deltager på møderne.

For mere information om forløbet kontakt:

 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web
 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  Head of Academy +45 6022 0073 sla@danishexport.dk
 • Sofie Lyder Andersen

  Head of Academy

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie har også ansvaret for at implementere FN’s 17 verdensmål i Eksportens Hus og har derfor indgående kendskab til, hvordan danske virksomheder kan bruge og drage fordel af målene.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019