Netværksmøde i Health Tech | 23. april | Online

Danish Export - Health Tech inviterer dig til networking og vidensdeling om, hvordan vi hver især tackler eksportmæssige udfordringer og muligheder i denne tid.

Tidspunkt

23.04.2020

10:00-11:30

Sted

Online

Pris

Gratis for medlemmer af Danish Export - Health Tech

Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Frederikke Lundgaard +45 2849 4752
Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
Head of Health Tech Thomas Andersen +45 2447 8502

Ledige pladser:

9 / 25

 • Optagelse af mødet

Mål for mødet:

Når netværksmødet er slut, har du ny viden om og konkrete eksempler på, hvordan andre medlemmer i netværket håndterer eksporten i denne tid.
Derudover er målet at styrke relationerne og vidensdelingen i netværket.
Program 

10:00 - 10:15: Velkomst
Status på netværket og kommende arrangementer ved Thomas Andersen, Head of Health Tech

10:15 - 11:00: Dialog om konkrete udfordringer og muligheder
I har forud for mødet fået mulighed for at indsende jeres konkrete udfordringer og muligheder i et COVID-19-perspektiv. Vi vil i gruppen gennemgå disse og lægge op til sparring om, hvordan andre i gruppen har tacklet lignende situationer.

11:00 - 11:20: Indlæg ved Bischoff Advisory
Vigtige sundhedsmæssige, politiske og økonomiske COVID-19 scenarier i eksportmarkederne, som har/får betydning for danske eksportører v/Jacob Kaarsbo, Bischoff Advisory

11:20 - 11:30: Afslutning og tak for i dag.

Forud for mødet vil du modtage en mail med en invitation til at deltage over Microsoft Teams. Du deltager ved at klikke på linket i invitationen. For at få den bedste oplevelse ud af mødet anbefaler vi, at du slukker for din mikrofon, når du ikke taler, for at undgå baggrundsstøj. 


Tilmeldingsfrist tirsdag den 21. april 2020

Kontakt

 • Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019

  Frederikke Lundgaard

  Export Coordinator +45 2849 4752 flj@danishexport.dk
 • Frederikke Lundgaard

  Export Coordinator

  Skal du med Health Tech til netværksmøde eller på messe og markedsbesøg, så er det Frederikke, der koordinerer din deltagelse.

  Det er hun godt rustet til, fordi hun har fire års erfaring med kommunikation, marketing og koordinering fra en større konsulentvirksomhed. Frederikke er uddannet inden for kommunikation og journalistik.

  Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019