Netværksmøde Health Tech feb. 2023

Hvordan bruger du bæredygtighed som en konkurrenceparameter? Stiller dine internationale kunder flere og flere grønne krav? Kan du øge din eksport gennem din bæredygtige indsats? Og hvordan gør de andre det egentligt?

Tidspunkt

21.02.2023

10:00 - 16:00

Sted

KEN Hygiene Systems A/S, Bøgebjergvej 60, 5672 Broby

Pris

Medlemmer af Danish Export - Health Tech: 1.045 kr.
Medlemmer af Danish Export Association: 2.090 kr.
Ikke medlemmer af Danish Export Association: 3.135 kr.
*Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Deadline for tilmelding: 17. februar 2023 eller så længe, der er pladser.

Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport
Head of Health Tech Thomas Andersen +45 2447 8502
Kristina Strunge Nygaard Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport
Project Consultant Kristina Strunge Nygaard +45 3171 0313

Netværksmødet sætter fokus på din bæredygtige indsats, og hvordan du kan bruge det som et konkurrenceparameter i dine eksportaktiviteter. Vi samles hos KEN Hygiene Systems på Fyn.

Når netværksmødet er slut, har du kendskab til, hvordan andre virksomheder i branchen arbejder succesfuldt med bæredygtighed, hvordan de bruger det som et konkurrenceparameter samt diskuteret konkrete udfordringer i en tæt og fortrolig dialog med dine netværkskollegaer. Det betyder, at du får konkrete værktøjer og praktiske overvejelser med hjem.

Dagens program

 • 10:00

  Registrering, kaffe/brød og netværk

 • 10:30

  Velkommen

  Thomas Andersen, Head of Health Tech

  Præsentation af dagens program og nyt fra Danish Export - Health Tech. Nye medlemmer og samarbejdspartnere samt aktivitetsplan for det kommende år.

 • 10:45

  Bordet rundt – Nævn én konkret udfordring ifm. eksportfremstød

  Introduktion af deltagere samt mulighed for at dele én konkret udfordring i forbindelse med eksportfremstød og værdiskabelsen heraf, som vi vil arbejde videre med i grupper senere på dagen.

 • 11:15

  Opnå konkurrencemæssige fordele gennem den bæredygtige indsats. Men hvordan?

  Stephan Holm, Export Manager, Ken Hygiene Systems A/S

  Kunderne i life science industrien og sundhedssektoren stiller stigende krav til bæredygtigheden af deres værdikæde, og det samme gør lovgivningen. Dermed bliver din bæredygtighed, og din måde at håndtere og kommunikere det på, til et konkurrenceparameter. KEN Hygiene Systems introducerer virksomheden, og fortæller om deres bæredygtige indsats, og hvordan det giver dem en konkurrencemæssig fordel på eksportmarkederne.

 • 11:45

  Gruppediskussioner

  Deltagerne drøfter i mindre grupper egne initiativer, erfaringer, ønsker og ideer ift. at bruge bæredygtighed som løftestang i eksportarbejdet.

 • 12:15

  Bæredygtigheds-oplæg fra Ambu

  Casper Venbjerg Hansen, Chief Risk & Compliance Officer, Ambu

  Ambu tilstræber at være anerkendt som en bæredygtig og ansvarlig virksomhed, og virksomheden udvikler løbende sin bæredygtigheds- og ESG strategi. Ambu har forpligtet sig til at reducere negative påvirkninger gennem hele deres værdikæde fra råvareudvinding og sourcing til produktion og distribution frem til brug og affaldshåndtering af deres produkter. Bliv klogere på hvilke bæredygtigshedskrav Ambu stiller i deres bredere forsyningskæde.

 • 13:00

  Frokost og networking

 • 13:45

  Opsamling fra formiddagens gruppediskussioner

  Hver gruppe præsenterer en opsummering af erfaringerne med bæredygtighed i eksportarbejdet og ønsker til Health Tech netværkets fremtidige rolle og fokus på området.

 • 14:10

  SDG Business Accelerator

  Christina Freddie, Chief Advisor, Udenrigsministeriet

  Bæredygtighed er i stigende grad et konkurrenceparameter – både i Danmark og på globale eksportmarkeder. Mange små og mellemstore virksomheder oplever allerede i dag krav fra større virksomhedspartnere, kunder, medarbejdere og myndigheder om at dokumentere deres bæredygtige engagement. For de virksomheder, der formår at gribe de muligheder, som en bæredygtig omstilling kan bringe med sig, er potentialet for innovation, vækst og differentiering markant.

  Udenrigsministeriet giver en introduktion til deres SDG Business Accelerator program for Health Tech virksomheder.

 • 14:30

  Coloplast er verdens mest bæredygtige medicoselskab. Hvordan er de blevet det, og hvad betyder det for deres leverandører og forsyningskæder?

  Nassera Ahmed, Senior Director – Sustainability, Coloplast

  Flere års arbejde for at reducere blandt andet klimaaftryk giver nu pote for Coloplast, der tager et stort skridt frem på ny rangliste over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder, og kan nu kalde sig verdens mest bæredygtige medicoselskab. Bag analysen står det internationale organisation Corporate Knights, der siden 2002 har kortlagt de mest bæredygtige virksomheder i verden blandt 6000 børsnoterede selskaber med en årlig omsætning på mere end 1 mia. dollar, eller 6,9 mia. kr.

 • 15:00

  Rundvisning hos KEN Hygiene System A/S

  Stephan Holm, Export Manager, Ken Hygiene Systems A/S

  Vi får en rundvisning i produktionen, hvor vi bl.a. bliver introduceret for nogle af virksomhedens innovative automations- og robot-løsninger

 • 15:45

  Afrunding, næste møde og tak for i dag

 • 16:00

  Program slut

 • Henrik Mørkholdt - netværksmøde, oplæg

  En snak på netværksmøde fører til eksportordrer

  BEMA og ROTEK deltager i netværksmøder, fordi begge virksomheder oplever, at det giver konkret værdi. De bliver opdateret på deres branche, og når alle spiller med åbne kort, opstår nye synergier. Det har ført til eksportordrer for begge virksomheder.

Tre guides

Sådan får du mest muligt ud af netværksmøder

Hvordan kommer du i snak med nye mennesker? Hvad skal du gøre for at forberede dig? Og hvordan er du i det hele taget en god networker? Få viden og inspiration her.

Networking Ekstrastock

Guide: Vejen til at få viden og sparring fra dit netværk

Læs mere
Keynote Konference Oplæg

7 gode råd til at styrke dit netværk

Læs mere
Billede Til Web 1440X1024 Talking

Succeshistorier: Det kan du få ud af at netværke

Succeshistorier fra det virkelige liv

Har du spørgsmål?

 • Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech
  +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport
 • Kristina Strunge Nygaard Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport

  Kristina Strunge Nygaard

  Project Consultant
  +45 3171 0313 ksn@danishexport.dk
 • Kristina Strunge Nygaard

  Project Consultant

  Kristina har en væsentlig finger med i spillet i driften af Health Tech og Water Tech-netværkene i Danish Export, hvor hun planlægger og gennemfører netværksaktiviteter og eksportfremstød.

  Kristina har arbejdet inden for marketing i mange år og har læst på universitetet i Flensborg som en del af sin uddannelse i international business administration.

  Kristina Strunge Nygaard Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport