Netværksmøde Danish Export - FOOD TECH 18. juni 2020

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Tidspunkt

18.06.2020

9.30 - 16.00

Sted

Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Pris

895 kroner for medlemmer af Danish Export - Food Tech - 1.790 kroner for virksomheder, der ikke er medlem af netværket. Alle priser er ekskl. moms

Danish Export - Food Tech er et netværk i Danish Export Association. Hvis du vil deltage til medlemspris, skal din virksomhed være medlem af både Danish Export Association og Danish Export - Food Tech.

Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019
Head of Food Tech Heidi Ravn +45 24 21 89 88
Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Signe Borup +45 6020 8546

Dagens program:

Ankomst og registrering – kaffe og rundstykker

Velkommen til netværksmøde og resten af dagen, v/ Heidi Ravn, Head of Food Tech

Bordet rundt – hvad sker der i vores virksomhed lige nu?
Med udgangspunkt i den nuværende situation tager vi bordet rundt. Alle får mulighed for at præsentere status, udfordringer og søge sparring.

JB

Hvor er verdensøkonomien på vej hen?

Verdensøkonomien er presset, og vi ser ind i mange forskellige scenarier pga. usikkerhed om corona og vi rammes af anden bølge.  Med udgangspunkt i de to økonomiske stormagter USA og Kina tager vi en status på verdensøkonomien – Hvor åbner verden først op? Hvordan er fremtidsperspektiverne? Hvordan skal man som virksomhed agere i så usikkert scenarie. Hvor meget kan man overhovedet spå om i øjeblikket? v/Cheføkonom Kim Fæster fra Jyske Bank

Frokost

Nyt fra Danish Export  og Food Tech v/ Heidi

  • Generalforsamling
  • Services
  • Export Talks
  • Covid Hotline / rådgivning
  • Aktiviteter
  • Virtuelle messer
Tonny

Tilskudsmuligheder - Få et overblik over de tilskudsmuligheder der tilbydes indenfor eksport og internationalisering

v/ Tonny Danielsen, chefkonsulent ved Erhvervshus Midtjylland.

Kaffepause efterfulgt af vidensdeling i grupper
Fokus: Hvilke kunder, markeder og projekter rører på sig - Opsamling i plenum

Hvordan håndterer du bedst din leadgenerering lige nu?
En undersøgelse genereret blandt 70.000 internationale virksomheder, viser at kunder kigger mere, men køber mindre under en krise. Samtidig ved vi at 60% af beslutningen om et køb tages af kunden, før de taler med dig. Hvordan går salg og marketing hånd i hånd om at påvirke dit eksportsalg positivt under corona?

Rasmus Terp er partner i Web2Media – et bureau specialiseret i digital markedsføring for b2b virksomheder. De bliver i øjeblikket bestormet af virksomheder, der ønsker rådgivning om hvordan de bedst sikrer sig synlighed under corona og dermed bevist arbejder med leadgenerering. Rasmus giver deres konkrete anbefalinger til at arbejde med leadgenerering under og efter corona.

 

Opsamling og afslutning