Introduktion til Danish Export - Bioenergy

Er du nysgerrig på, hvorfor medlemmerne af Danish Export har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder?

Tidspunkt

11.03.2021

Kl 10.00 – 10.45

Sted

Online på Zoom

Pris

Gratis deltagelse

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Project Manager & Head of Bioenergy Susanne Holm +45 6020 8564

I Danish Export Bioenergy vil vi gerne lære dig bedre at kende, og høre om dine udfordringer og erfaringer – gode som dårlige. Derfor er du inviteret til at deltage i et online introduktionsmøde for eksportmedarbejdere, der arbejder med Bioenergi; Biomasse, Biogas eller Waste-to-Energy.

Du går fra mødet med gode råd til, hvordan du styrker din eksportforretning og viden om, hvordan vores medlemmer opnår øget vækst på internationale markeder.

 • Vidste du, at du i Bioenergy-netværket henter input til, hvilke markeder der har attraktive tariffer og får etableret kontakter på eksportmarkeder verden over? Du får også indsigt i, hvilke teknologier der benyttes, og hvor du som leverandør kan gøre en forskel.
  Et medlemskab hos os er en investering, og du vil hurtigt erfare, at du gennem netværk og viden øger dit internationale salg.
Mød:
 • Lars Ravn Til Web

  Lars Ravn, CEO, Gemidan Ecogi

  Lars fortæller, hvorfor han har været en del af netværket siden det blev grundlagt i 2016. Du får indblik i, hvilke styrker, han som CEO i en eksportvirksomhed, ser i at have et stærkt dansk eksportnetværk. Søger du en at sparre med, så deler Lars gerne ud af sin viden, og han er også nysgerrig på at høre om dine eksporterfaringer.

 • Sebastian Schwartz

  Sebastian Schwarz, Network Director, DEA

  Sebastian giver dig et indblik i, hvordan et netværk egentlig fungerer og best practice til, hvordan du gør bedst brug af det i dit eksportarbejde. Du får en introduktion til Danish Export og en forklaring på, hvorfor vores medlemmer har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder.

 • Susanne Holm

  Susanne Holm, Head of Network, DEB

  Gennem facilitering af møder, kontakter, videndeling og planlægning af fremstød får din virksomhed støtte fra Susanne, der har fingeren på pulsen i forhold til eksport indenfor bioenergi. Susanne fortæller om, hvordan hun arbejder med netværket, og hvilken værdi det giver dig og din virksomhed.

Agenda

 • 10.00

  Velkomst og intro
  v/ Susanne Holm, Head of Danish Export - Bioenergy

 • 10:05

  Hvordan fungerer et netværk egentlig? Du får best practice til, hvordan du gør bedst brug af det i dit eksportarbejde. Du får en introduktion til Danish Export og en forklaring på, hvorfor vores medlemmer har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder.
  v/ Sebastian Schwarz

 • 10:15

  Hvorfor være en del af netværket? Du får indblik i, hvilke styrker, Lars Ravn, CEO i en eksportvirksomhed, ser i at have et stærkt dansk eksportnetværk. Søger du en at sparre med, så deler Lars gerne ud af sin viden, og han er også nysgerrig på at høre om dine eksporterfaringer.
  v/ Lars Ravn, CEO, Gemidan Ecogi

 • 10:25

  Hvordan arbejder Susanne med netværket og hvilken værdi det giver dig og din virksomhed? Hør mere om aktiviteter og planer i netværket, og lær hvad du kan få ud af at tage del i det.
  v/ Susanne Holm, Head of Danish Export - Bioenergy

 • 10.35

  Tid til spørgsmål og svar.