Interaktive salgspræsentationer i PowerPoint

Producerer du salgspræsentationer? Gå fra statiske til dynamiske salgspræsentationer og lær at kommunikere effektivt med PowerPoint

Tidspunkt

03.10.2023

9:00-15:30

Sted

Eksportens Hus, Silkeborg

Pris

2.495 kr. ekskl. moms pr person for medlemmer af Danish Export Association og partnere med specialaftaler.
4.990 kr. ekskl. moms pr person for andre

Emma Matilde Petersen Export Consultant, Team Academy danish export / dansk eksport
Learning & Development Consultant Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledige pladser:

27 / 30

Tilmeld dig

Deltag på dette kursus og lær, hvordan du kommunikerer effektivt med PowerPoint. Du får konkrete tips og værktøjer, så du selv kan optimere dine salgspræsentationer.

Kurset er for dig, der udarbejder salgspræsentationer, og ønsker at blive endnu dygtigere i PowerPoint.

Lær, hvordan din præsentation kan gøres interaktiv og engagerende. Samtidig stiller vi skarpt på, hvordan din præsentation kan tunes til de kulturelle forskelle, du møder hos kunderne i dit salgsarbejde.

På dagen afsætter vi tid til praktiske powerpoint-øvelser, hvor du får mulighed for at sidde med din egen computer og prøve nye funktioner af.  

Kurset er for dig, der ønsker at opgradere dine salgspræsentationer i PowerPoint, så dit materiale står knivskarpt og er tilpasset den kunde du sidder overfor.

Du får:

Konkrete værktøjer, som du kan gå hjem og bruge med det samme. Programmet byder på undervisning i både teori og teknikker, og du lærer for eksempel, hvordan du:

  • Forandrer din præsentation fra statisk til dynamisk (og interaktiv, så du vælger fokus ved at klikke i præsentationen sammen med din kunde)
  • Skaber én integreret præsentation, der samtidig kan bruges i forskellige kulturer
  • Afdækker kundens behov
  • Præsenterer de rette løsninger
  • Øger salget med dine præsentationer

 

Obs. torsdag d. 2. november afholder vi endnu et kursus med Mads holm Iversen, hvor du kan lære at brænde igennem med din salgspræsentation. Både fysisk og på online møder. Kombiner dette kursus med kurset i præsentationsteknik og online salgsmøder.

[Brug ikke]  Præsentationsteknik Situation

Få feedback på din præsentation

Under kurset får en udvalgt deltager feedback på sin virksomheds salgspræsentation. Send derfor din præsentation til Mads inden kurset.

 

Hvis din præsentation bliver valgt, skal du præsentere den på kurset. Derefter får du feedback fra Mads sammen med nye professionelle slides. Feedback og slides har en værdi af 20.000 kroner i konsulenthonorar.

[Brug ikke] Mads Holm Iversen, Convinced, PowerPoint

Mads Holm Iversen, Convinced

Mads Holm Iversen er specialist i at hjælpe dig med, at udvikle professionelle PowerPoint-præsentationer. Uanset om det er præsentationer af virksomheder, produkter eller præsentationer, der formidler komplekse beskeder til politisk eller anden beslutningstagning, vil du med indspark fra Mads få et resultat, der adskiller sig markant fra standardpræsentationer.

Se Mads Holm Iversens hjemmeside www.convinced.dk for yderligere informationer.

Program

Kl. 09.00: Registrering og networking

Kl. 09.30: PowerPoint og præsentationsteknik, der sælger!

Hvordan skaber du præsentationer, der skaber ”wauu-effekt” hos kunderne og baner vejen for mere salg på tværs af kulturer og forretningsområder?

Kl. 11.00: Præsentation fra en deltager på seminaret

Efter præsentationen vil Mads give konstruktiv feedback og komme med sit bud på nye slides og skarp kommunikation.

Kl. 11.30: Workshop med praktisk PowerPoint øvelse på egen PC

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.45: Workshop med praktisk PowerPoint øvelse på egen PC

Kl. 13.15: Interaktive salgspræsentationer – hvad gør jeg?

Du lærer, hvordan du opbygger en logisk struktur i din præsentation – blandt andet ved at bruge McKinseys pyramideprincip. Og du lærer, hvordan du binder det hele sammen, så det fremstår brugervenligt, interaktivt og professionelt.

Kl. 14.00: Kaffepause

Kl. 14.20: Hvad kan vi lære af de allerbedste salgspræsentationer? Og hvad kan du bruge det til?

Vi ser på cases fra TV 2, C.C. Jensen, Grundfos, Universal Robots og Telenor, hvor vi diskuterer, hvordan præsentationerne skaber værdi for virksomhederne.

Kl. 15.30: Afslutning og networking