Seminar: Interaktive salgspræsentationer i PowerPoint

Ved du, hvordan du præsenterer din virksomhed, jeres produkter og services, så det er jeres løsning, kunderne husker?

Tidspunkt

16.12.2020

09:00-15:30

Sted

DI's konferencecenter, Gl. Vindinge ved Nyborg på Fyn

Pris

4.350 kr./person
2.175 kr. for medlemmer af Danish Export Association og partnere med specialaftaler.

Kurset arrangeres i samarbejde med Dansk Industri.

Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
Head of Cruise & Ferry Mie Jakobsen +45 2173 6336
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Junior Consultant Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledige pladser:

23 / 25

Deltag i dette seminar og lær, hvordan du kommunikerer effektivt med PowerPoint. Du får konkrete tips og værktøjer, så du selv kan optimere dine salgspræsentationer.

Lær, hvordan din præsentation kan gøres interaktiv og engagerende. Samtidig stiller vi skarpt på, hvordan din præsentation kan tunes til de kulturelle forskelle, du møder hos kunderne i dit salgsarbejde. I år vil der også være fokus på, hvilke krav online møder stiller til den gode præsentation.

Du får:

Konkrete værktøjer, som du kan gå hjem og bruge med det samme. Programmet byder på undervisning i både teori og teknikker, og du lærer for eksempel, hvordan du:

 • Forandrer din præsentation fra statisk til dynamisk (og interaktiv, så du vælger fokus ved at klikke i præsentationen sammen med din kunde)
 • Skaber én integreret præsentation, der samtidig kan bruges i forskellige kulturer
 • Tilpasser en præsentation til online møder
 • Afdækker kundens behov
 • Præsenterer de rette løsninger
 • Øger salget med dine præsentationer
 • Det er niende gang vi holder seminaret. I 2019 blev underviseren af deltagerne evalueret til 9,5 på en skala fra 1-10.
Præsentationsteknik

Få inspiration fra B2B-case

Underviser Mads Holm Iversen fra Convinced har inviteret Anders Rasmussen, salgsdirektør i Daniamant, med som oplægsholder på dagen.

Mads og Anders har sammen udviklet en interaktiv og interkulturel præsentation om Daniamant, som virksomheden bruger i hele verden.

Det betyder, at du får konkret og relevant inspiration til din egen præsentation, når Anders deler sine guldkorn om præsentationen og kommunikationsteknikker.

[Brug ikke] Mads Holm Iversen, Convinced, PowerPoint

Mads Holm Iversen, Convinced

Mads Holm Iversen er specialist i at hjælpe dig med, at oprette professionelle PowerPoint-præsentationer. Uanset om det er præsentationer af virksomheder, produkter eller præsentationer, der formidler komplekse beskeder til politisk eller anden beslutningstagning, vil du med indspark fra Mads få et resultat, der adskiller sig markant fra standardpræsentationer.

Se Mads Holm Iversens hjemmeside www.convinced.dk for yderligere informationer.

[Brug ikke] Præsentationsteknik Situation

Få feedback på din præsentation

Under seminaret får en udvalgt deltager feedback på sin virksomheds salgspræsentation. Send derfor din præsentation til Mads inden seminaret.

Hvis din præsentation bliver valgt, skal du præsentere den på seminaret. Derefter får du feedback fra Mads sammen med nye professionelle slides. Feedback og slides har en værdi af 20.000 kroner i konsulenthonorar

Program

Kl. 09.00: Registrering og networking

Kl. 09.30: PowerPoint og præsentationsteknik, der sælger!

Hvordan skaber du præsentationer, der skaber ”wauu-effekt” hos kunderne og baner vejen for mere salg på tværs af kulturer og forretningsområder?

Kl. 11.00: Præsentation fra en deltager på seminaret

Efter præsentationen vil Mads give konstruktiv feedback og komme med sit bud på nye slides og skarp kommunikation.

Kl. 11.30: Præsentationer til online møder – hvad skal du være særlig opmærksom på?

Mads vil her simulere flere typer af online-møder, ved selv at forlade scenen, så alt foregår "på skærmen". Deltagerne på seminaret evaluerer selv teknikkernes effektivitet ved at stemme online på deres telefoner. Erfaringen fra tidligere kurser er, at 97% af deltagerne ændrer deres opfattelse af, hvordan online-præsentationer bør være, ved at se effektive teknikker. 

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.45: Daniamants interkulturelle præsentation (TBC)

Salgsdirektør hos Daniamant Anders Rasmussen rejser praktisk talt ”på de syv verdenshave”. Han sælger Daniamants maritime sikkerhedsudstyr overalt i verden. Med sig har han en interaktiv, interkulturel salgspræsentation, der er udviklet i samarbejde med Mads Holm Iversen. Under sit oplæg vil Anders dele sine præsentationsguldkorn med dig.

Kl. 13.15: Interaktive salgspræsentationer – hvad gør jeg?

Du lærer, hvordan du opbygger en logisk struktur i din præsentation – blandt andet ved at bruge McKinseys pyramideprincip. Og du lærer, hvordan du binder det hele sammen, så det fremstår brugervenligt, interaktivt og professionelt.

Kl. 14.00: Kaffepause

Kl. 14.20: Hvad kan vi lære af de allerbedste salgspræsentationer? Og hvad kan du bruge det til?

Vi ser på cases fra TV 2, C.C. Jensen, Grundfos, Universal Robots og Telenor, hvor vi diskuterer, hvordan præsentationerne skaber værdi for virksomhederne.

Kl. 15.30: Afslutning og networking

 • "Meget konkrete og praktiske tips til at bruge med det samme – leveret af en god foredragsholder med fantastisk energi"
  [Brug ikke] Matias Jørck, Trivistion Matias Jørck, Marketing Manager, TriVision A/S
Underskrift På Papir

Partnere med specialaftaler

Vi samarbejder med Dansk Industri, Danish Care og TEKNIQ Arbejdsgiverne, som via specialaftaler kan deltage i Academy kurset til medlemspris. 

Det betyder for dig, at du som medlem hos vores partnere med specialaftaler opnår medlemsrabat. Når du udfylder tilmeldingsformularen skal du blot markere, hvor du er medlem.