Strategisk workshop: Salgssupport til dine tyske partnere

Hvordan motiverer du dine tyske salgspartnere og styrker samarbejdet ved hjælp af digitale værktøjer? Bliv klogere på denne strategiske workshop.

Tidspunkt

03.03.2022

8:30-15:30

Sted

Eksportens Hus, Silkeborg

Se kort

Pris

Gratis

Denne workshop er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 5879
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledige pladser:

22 / 30

Tilmeld dig

Digitale salgsværktøjer kan styrke din salgssupport og øge din eksport til Tyskland, men for at den digitale omstilling skal lykkes og give værdi, er det vigtigt, at du forstår at motivere dine salgspartnere, herunder agenter, forhandlere, distributører og/eller datterselskab, i at blive mere digitale i samarbejdet og salgsarbejdet generelt.

Derfor vil Bjarne fra Brynk Business Academy på denne workshop formidle sin viden og store erfaring med netop motivation og ledelse af salgspartnere i Tyskland.

På workshoppen får du:

 • Viden om, hvordan du styrker dit indirekte eksportsalg  
 • Indsigt i, hvordan du motiverer dine tyske partnere 
 • Hands-on digitale værktøjer, der flytter samarbejdet i en digital retning 
 • Mulighed for sparring i mindre grupper

Bjarne byder i løbet af dagen også velkommen til en case-virksomhed, der vil fortælle, hvordan virksomheden i dag anvender digitale møder, som en god mulighed for at støtte sin salgspartner fra kontoret i Danmark og samtidig skabe en tættere kontakt med slutkunden.

Program for dagen offentliggøres snarest muligt.

[Brug Ikke] Bjarne Brynk 2

Mød Bjarne Brynk Jensen, ejer af Brynk Business Academy

Bjarne Brynk har 25 års eksporterfaring eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Bjarne har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Bjarne er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille står i spidsen for projektet ’Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland’. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web