Strategisk workshop: Hybrid go-to-market-strategi

Vil du vide mere om, hvordan du udarbejder en hybrid go-to-market-strategi, der formår at skabe synergi mellem traditionelle og digitale salgsværktøjer?

Tidspunkt

02.11.2021

8:30-15:30

Sted

Eksportens Hus, Silkeborg

Se kort

Pris

Gratis

Denne workshop er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 5879
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledige pladser:

12 / 30

De digitale salgsværktøjer er kommet for at blive, men er ikke en erstatning for den traditionelle markedsstrategi. Det digitale skal snarere ses som et supplement, da du med en hybrid tilgang til det tyske marked kan øge din konkurrencekraft og være mere robust i et dynamisk marked.

På denne strategiske workshop gør Jens Lassen, ejer af Ekspansion, dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på samt gennemgå hvilke strategiske værktøjer, du skal bruge i udarbejdelsen af en hybrid go-to-market-strategi. Jens Lassen vil facilitere både oplæg og øvelser, der gør det muligt at identificere fokuspunkter, som er relevante for netop din virksomheds go-to-market-strategi. 

På workshoppen får du inputs til: 

 • Hvordan din eksportvirksomhed kan digitalisere sig? 
 • Hvorfor er digitalisering vigtigt ift. risikospredning i eksporten?  
 • Hvornår giver virtuelle møder værdi? 
 • Hvilke andre digitale salgskanaler kan du bruge i din go-to-market-strategi?
 • Hvordan du vha. online markedsanalyser får bedre indsigt i det tyske marked?  

På dagen byder vi også velkommen til Benny Egholm Sørensen, CEO i Connecting-Markets.com, som giver indblik i, hvordan du online kan få adgang til brugbare markedsanalyser og anvende disse strategisk. Dernæst deler han ud af sin mangeårige erfaring med ekspansion til Tyskland.

På dagen fortæller virksomheden Kohsel også om sine erfaringer med at arbejde strategisk med det tyske marked og ikke mindst, hvordan den digitale tilgang fylder mere og mere i go-to-market-strategien. 

Oplægsholdere
 • [Brug Ikke] Jens Lassen Eksportsælger 2.0 1

  Jens Lassen, ejer, Ekspansion

  Jens Lassen er eksamineret eksportør og MBA i International Business. Han har 25 års erfaring med eksport på både praktisk og strategisk niveau og driver i dag virksomheden Ekspansion, som rådgiver danske virksomheder om eksport og udnyttelse af det internationale vækstpotentiale. Han er også underviser på Danish Export Associations efteruddannelse: Eksport og internationalisering, som udbydes i samarbejde med IBA i Kolding.

 • Benny Egholm Sørensen

  Benny Egholm Sørensen, CEO, SØRENSEN Connecting-Markets.com

  Benny Egholm Sørensen, CEO i Connecting Markets, har i de sidste 27 år rådgivet virksomheder inden for alle områder af en virksomheds livscyklus. Han har omfattende know-how om, hvordan man som virksomhed målrettet og med succes kommer ind på det tyske marked. I dag repræsenterer han Tysklands største SMV-organisation Bundesverband mittelständische Wirtschaft samt forbundslandet Niedersachsen i Skandinavien.

 • Søren Højris, Kohsel (brug ikke)

  Søren Højris Nielsen, Global Logistics and Supply Chain Manager, Kohsel

  Søren Højris Nielsen er Global Logistics and Supply Chain Manager for DACH-regionen hos Kohsel A/S. Kohsel leverer komponenter til flere store industrier, herunder bl.a. vind-, sol- og healthcare-industrien. Søren har i de seneste år været med til at re-tænke Kohsels go-to-market-strategi til Tyskland. Søren har for nylig blandt andet afholdt webinar omkring, hvordan markedssituations tvinger Kohsel og mange andre til at re-tænke deres supply chain, og det har været en ny måde at nå ud til kunder og netværk på.

Program for dagen

 • 8:30

  Ankomst, networking & morgenmad

 • 09:00

  Velkommen

  Pernille Vildsted Nielsen, Project Consultant, Danish Export Association
 • 9:15

  Hybride go-to-market-strategier: Hvad indebærer det for din eksport?

  Jens Lassen, ejer, Ekspansion
 • 09:45

  Hvordan udarbejder du en go-to-market-strategi, der skaber synergi mellem traditionelle og digitale salgsværktøjer?

  Jens Lasse, ejer, Ekspansion
 • 11:00

  Tid til refleksion og sparring

  Jens Lassen, ejer, Ekspansion
 • 12:00

  Frokost

 • 12:45

  Tyskland og digitalisering

  Jens Lasse, ejer, Ekspansion
 • 13:00

  Markedsdata og tysk forretningskultur

  Benny Sørensen, ejer, Sørensen Connecting-Markets
 • 14:00

  Kaffe & kage

 • 14:15

  KOHSELs hybride go-to-market-strategi

  Søren Højris Nielsen, Global Logistics and Supply Chain Manager
 • 15:00

  Afrunding og opfølgning

  Jens Lassen, ejer, Ekspansion

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille står i spidsen for projektet ’Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland’. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web