Webinar: Understøt din organisation i digitalt salg til Tyskland

Vil du være en god sparringspartner over for dine kolleger og skabe gode forudsætninger for en stærk digital salgskultur?

Tidspunkt

07.12.2021

10:00-11:00

Sted

Zoom

Pris

Gratis

Dette webinar er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 5879
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Der er ingen tvivl om, at en stærk digital salgskultur kræver, at hele organisationen taler samme sprog, og at alle er motiverede for at implementere digitale løsninger. Derfor er det også afgørende, om du formår at understøtte din organisation.

På dette webinar får du:

 • Gode råd til, hvordan du bedre kan understøtte dine kolleger og interne samarbejdspartnere i at skabe forandring og større motivation for en digital salgskultur.
 • Input til, hvordan du bliver en god sparringspartner for dine kolleger og interne samarbejdspartnere, så du kan være med til at sætte retningen for det digitale salgsarbejde, som giver værdi for kunderne. 

Bjarne Brynk giver dig input og værktøjer til at styrke en relations- og kundeorienteret digital salgskultur i din organisation og vil også byde velkommen til en virksomheden Mekoprint, der fortæller om konkrete erfaringer med at motivere interne samarbejdspartnere i det tyske set-up. 

 

Oplægsholdere
 • [Brug Ikke] Bjarne Brynk 2

  Bjarne Brynk Jensen, ejer, Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk har 25 års eksporterfaring eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Bjarne har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Bjarne er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

 • Billeder Til Card Slider Oplægsholdere (3)

  Domenic Breibart Nielsen, Business Development Manager, Mekoprint

  Domenic Nielsen er Business Development Manager for DACH-regionen hos Mekoprint A/S. Hans kunder er etablerede BTB-brands, der udvikler og sælger fysiske produkter på et globalt marked inden for medico, byggeriteknik, elektronik, produktions- og sikkerhedsudstyr. Mekoprint indgår i samarbejdet ved at udvikle og levere produktets betjeningsenhed – eller kort sagt: produktets ansigt. Allerede før pandemien har Domenic og hans kolleger arbejdet med digitale møder i kundeprojekter. I de seneste 2 år er digitale førstegangsmøder blevet en vigtig brik i at etablere nye samarbejder.

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille står i spidsen for projektet ’Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland’. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web