Best practice online: Kend dine platforme - Teams vs. Zoom

Bliv bedre til at navigere i Teams og Zoom, så du kan holde effektive virtuelle salgsmøder.

Tidspunkt

16.12.2021

10:00-10:45

Sted

Online

Pris

Gratis

Denne best practice online session er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 5879
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Få på 45 minutter de bedste tips og tricks til Teams og Zoom, så du er klædt på til at holde effektive virtuelle møder med dit team og/eller samarbejdspartnere.  

Vi giver dig forståelse for de mest anvendelige funktioner på begge platforme og slutter af med en Teams vs. Zoom, så du kan blive klogere på, hvilken platform du konkret skal vælge til dine fremtidige online møder, webinarer etc.  

 • Krista

  Krista Løvvang Nielsen, Communications & Marketing Consultant, Danish Export

  Du får tips og tricks fra Krista, der er ansvarlig for webinarer i Danish Export. Hun har været med siden foreningen startede med online events, og har derfor mange års erfaring med mødesoftware, afvikling og udstyr.

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille står i spidsen for projektet ’Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland’. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web