HI Tech & Industry Scandinavia - HI Messen, Herning 2021

Vær med på den danske fællesstand på hi Tech & Industry Scandinavia 5.-7. oktober 2021

Tidspunkt

05.10.2021 - 07.10.2021

Sted

Danmark, Herning

Pris

Kontakt Fremstillingsindustrien, Annette Flies, anf(@)di.dk for mere information.

Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019
Project Manager Inge Lis Nielsen +45 6020 8555

Fremstillingsindustrien, der er en del af DI, står denne gang for at arrangere fællesstanden på HI Messen.

Som en del af fællesstanden bliver du en del af en stærk gruppe markedsledende danske virksomheder, som således sikres et højt besøgstal med en erfaren arrangør i ryggen.

På fællesstanden får du mulighed for at udstille dine produkter og services til relevante fagfolk og beslutningstagere. 

Du får med andre ord muligheden for at fokusere udelukkende på at udstille dine løsninger og netværke, mens FFI står for alt det praktiske.

hi Tech & Industry Scandinavia udvider dit forretningspotentiale indenfor Automation & Robotter, Maskiner & Produktionsudstyr, Intern Logistik og Underleverandører

Med 20.453 besøgende i 2019, som i gennemsnit giver messen 4,1 ud af 5 mulige point, opnår du en uvurderlig synlighed som udstiller på messen. Du møder besøgende, hvoraf 76% har indflydelse på eller selv beslutter indkøb, og hele 46% finder nye underleverandører på messen.

Læs meget mere om hi Tech & Industry Scandinavia her.

Tilføj En Underoverskrift (1)

Fællesstand på hi Tech & Industry Scandinavia

Fremstillingsindustrien under DI arrangerer den danske fællesstand, som vil være centralt beliggende, og som med et veletableret brand er med til at øge antallet af besøgende. 

Som udstiller kan du både deltage med eget individuelle stand-område eller som en del af et fællesområde med flere udstillere. Vi står for alt det praktiske, og du nyde kan derfor nyde godt af networking og synergier med de øvrige danske udstillere på fællesstanden.

Vi sørger for meget af den praktiske koordinering forud for og under hele messen, så du kan have fokus på det vigtigste - nemlig dialogen med kunder og potentielle kunder, netværk og præsentation af dine produkter og services. 

Exhibition