Gratis møde: Internationale kunder i life science industrien og sundhedssektoren vil have bæredygtighed. Er du klar?

SDG Business Accelerator er ét af initiativerne i regeringens handlingsplan for FN’s Verdensmål. Formålet er at styrke bæredygtig eksport for danske SMV’er. Forløbet er for SMV'er indenfor life science industrien og sundhedssektoren.

Tidspunkt

09.02.2023

9:30 – 11:00

Sted

Online

Pris

Gratis

Informationsmødet er optakt til SDG Business Accellerator forløbet, som du kan læse mere om her.

SDG 2

Hvad får I ud af at deltage?

Kunderne i life science industrien og sundhedssektoren stiller større og større krav til bæredygtigheden af deres værdikæde og det samme gør lovgivningen. Dermed bliver din bæredygtighed, og din måde at håndtere, dokumentere og kommunikere det på, til en konkurrenceparameter.

Bæredygtighed og FN’s verdensmål er altså ikke bare god stil, men også en enorm eksportmulighed for danske virksomheder, hvis du griber de muligheder en bæredygtig omstilling bringer med sig.

Derfor står Udenrigsministeriet i spidsen for SDG Business Accelerator og forløbet starter op i marts.

På dette gratis informationsmøde kan du finde ud af, hvordan Udenrigsministeriets SDG Business Accelerator forløb kan hjælpe dig videre med arbejdet med FN's Verdensmål.

Audientes oplevelse af SDG Business Accelerator

Kilde: www.sdgbusinessaccelerator.dk

For yderligere information og tilmelding kontakt:

 • Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech
  +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport