Food Tech webinar - spot på plantebaseret fødevareindustri - 17. marts 2021
Vi sætter fokus på den plantebaserede fødevareindustri - et segment i hastig vækst og udvikling.
Tidspunkt
17.03.2021
14.00-15.30
Sted
online
Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer i eksportnetværket Danish Export - Food Tech og medlemmer i Danish Export Association

Interessen for at producere og konsumere plantebaserede fødevarer buldrer lige nu fremad med to-chifrede vækstrater, ikke bare i Danmark, men også på nogle af Danmarks vigtigste eksportmarkeder.
Vi sætter fokus på den plantebaserede fødevareindustri, produkterne, efterspørgslen, producenterne, omstillingen og hvad dette nye segment kan byde på af muligheder og udfordringer for udstyrsleverandører
Program
- Velkommen og intro til webinaret
v/Heidi Ravn, Head of Food Tech. - Plantebranchen - brancheforening for plantebaserede fødevareindustri i Danmark – et segment i stærk vækst
v/Frederik Madsen, Sekretariatschef i brancheforeningen Plantebranchen
Efter en kort introduktion til Plantebranchen og baggrunden for etablering af brancheforeningen, vil Frederik give os en overordnet introduktion til markedet for plantebaserede fødevarer med fokus på Danmark, herunder hvad er baggrunden for at efterspørgsel og marked vækster så markant?
Frederik vil give sit bud på forventningerne for den danske plantebaserede fødevareindustri og producenter i 2021 og fremadrettet.
Frederik vil sætte spot på segmentets karakteristika i Danmark: Hvilke type fødevarer bliver primært omstillet/udviklet til plantebaserede varianter og hvem er de væsentlige aktører på markedet for plantebaseret fødevarer i Danmark.
- The Good Food Institute - et internationalt perspektiv på industrien
v/Zak Weston, Foodservice & Supply Chain Manager, The Good Food Institute, USA
Zak vil give et internationalt outlook på industrilandskabet, karakteristika, trends og spillerne i den plantebaserede fødevareindustri. Zak vil dele nøgletal fra industrien og give et overblik over hvor den plantebaserede fødevareindustri geografisk er i vækst samt forventningerne
Zak arbejder hos GFI bl.a. med at identificere centrale udfordringer og muligheder i hele værdikæden i den plantebaserede fødevareproduktion og hos nye producenter og vil med sine indsigter give indblik i branchen med fokus på produktionsledet.
(Indlægget vil være på engelsk)