Food Tech webinar - spot på plantebaseret fødevareindustri - 17. marts 2021

Vi sætter fokus på den plantebaserede fødevareindustri - et segment i hastig vækst og udvikling.

Tidspunkt

17.03.2021

14.00-15.30

Sted

online

Pris

Deltagelse er gratis for medlemmer i eksportnetværket Danish Export - Food Tech og medlemmer i Danish Export Association

Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019
Head of Food Tech Heidi Ravn +45 2421 8988

Interessen for at producere og konsumere plantebaserede fødevarer buldrer lige nu fremad med to-chifrede vækstrater, ikke bare i Danmark, men også på nogle af Danmarks vigtigste eksportmarkeder. 

Vi sætter fokus på den plantebaserede fødevareindustri, produkterne, efterspørgslen, producenterne, omstillingen og hvad dette nye segment kan byde på af muligheder og udfordringer for udstyrsleverandører

Program

  • Velkommen og intro til webinaret
    v/Heidi Ravn, Head of Food Tech. 

  • Plantebranchen - brancheforening for plantebaserede fødevareindustri i Danmark – et segment i stærk vækst
    v/Frederik Madsen, Sekretariatschef i brancheforeningen Plantebranchen 

    Efter en kort introduktion til Plantebranchen og baggrunden for etablering af brancheforeningen, vil Frederik give os en overordnet introduktion til markedet for plantebaserede fødevarer med fokus på Danmark, herunder hvad er baggrunden for at efterspørgsel og marked vækster så markant?

    Frederik vil give sit bud på forventningerne for den danske plantebaserede fødevareindustri og producenter i 2021 og fremadrettet.

    Frederik vil sætte spot på segmentets karakteristika i Danmark: Hvilke type fødevarer bliver primært omstillet/udviklet til plantebaserede varianter og hvem er de væsentlige aktører på markedet for plantebaseret fødevarer i Danmark. 
  • The Good Food Institute - et internationalt perspektiv på industrien
    v/Zak Weston, Foodservice & Supply Chain Manager, The Good Food Institute, USA

    Zak vil give et internationalt outlook på industrilandskabet, karakteristika, trends og spillerne i den  plantebaserede fødevareindustri. Zak vil dele nøgletal fra industrien og give et overblik over hvor den plantebaserede fødevareindustri geografisk er i vækst samt forventningerne

    Zak arbejder hos GFI bl.a. med at identificere centrale udfordringer og muligheder i hele værdikæden i den plantebaserede fødevareproduktion og hos nye producenter og vil med sine indsigter give indblik i branchen med fokus på produktionsledet.

    (Indlægget vil være på engelsk)

 

Mød oplægsholderne
  • Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (17)

    Frederik Madsen, Sekretariatschef, Plantebranchen

    Frederik er som Sekretariatschef ansvarlig for driften hos brancheforeningen Plantebranchen. Frederik arbejder samtidig som advokat og konsulent i eget firma Zofus Advokat & Konsulentfirma bl.a med speciale inden for fødevarebranchen.

    Frederik Madsen på LinkedIn
  • Zak Weston

    Zak Weston, Foodservice & Supply Chain Manager , GFI

    Zak arbejder ved Good Food Institute (GFI), som er non-profit og fokuseret på at skabe innovation indenfor den plantebaserede fødevareindustri. Zak rådgiver bl.a ledende planterbaserede fødevareproducenter og start-ups for at hjælpe dem med at vækste og sikre bedst mulig kvalitet af deres plantebaserede fødevarer

    Zak Weston på LinkedIn