Food Tech online sparringsmøde: Vi sætter spot på det franske marked

Mange danske virksomheder overvejer det franske marked i deres internationaliseringsstrategi, men oplever barrierer, der bliver en stopklods. Vi sætter fokus på Frankrig som eksportmarked og deler erfaringer om markedet

Tidspunkt

07.05.2021

10.00-11.30

Sted

online

Pris

Eksklusivt for medlemmer af Danish Export - Food Tech
Gratis deltagelse

Bliv klogere på det franske marked 

Frédéric Bernard stiftede i 2019 MediFransk ApS. Virksomhedens mission er at hjælpe danske virksomheder med at få lettere adgang til det franske marked og gøre en forskel for de danske virksomheder, der ønsker at få adgang til det franske marked eller udvide eksisterende eksport til Frankrig.

Som franskmand har Frédéric en særlig indsigt i fransk kultur/forretningskultur og som bosat i Danmark siden 1996 og med mange års forretningserfaring fra danske produktionsvirksomheder har han samtidig en stærk forståelse for de barrierer danske virksomheder oplever i forhold til det franske marked.

Frédéric vil give sine bud på en ”entry-to-market” tilgang, hvad bør man som dansk virksomhed overveje ift. det franske marked?  Og hvordan kan du klæde din virksomhed på til at gøre forretninger i Frankrig? Herunder vil Frédéric komme omkring de primære barrierer danske virksomheder oplever ift. det franske marked og hvordan du kan sikre brobygning mellem din virksomhed og franske forretningspartnere og kunder/potentielle kunder.

Efter indlægget vil der være mulighed for at stille konkrete spørgsmål til Frédéric, som vil deltage under hele mødet og derfor også deltager i erfaringsdeling & sparring. Du kan også efterspørge konkret sparring fra de øvrige deltagere.

Vi har også 2 erfarne folk fra Frontmatec med på online sparringsmødet. Frontmatec har mange års erfaring med salg til den franske fødevareindustri og Henrik Almind & Patrice Goupil Frontmatec vil være klar til sparring og erfaringsdeling. 

Oplægsholder

Skarpe indsigter i det franske marked & fransk-danske relationer

Stifter og ejer af virksomheden MediFransk, der hjælper danske virksomheder med at bygge bro til det franske marked.

Begrænset antal pladser

  • For at sikre at alle kan få taletid og mulighed for at få besvaret spørgsmål og få sparring, vil mødet have et max på 12 deltagere.
  • De første 12 tilmeldte vil få pladsen. Bliver du derfor forhindret efter tilmelding, giv da meget gerne besked. 
  • I tilfælde af en konkurrent-situation er det den først tilmeldte, der får pladsen.

Praktisk info

  • Før mødet tilsendes deltagerliste og link til at tilgå mødet (Teams).
  • Log gerne på 5 min før for video-/lydtjek
  • Der er afsat 1½ time til mødet inkl. afrunding.

Er du interesseret i at deltage eller vil du vide mere om online sparringsmødet så kontakt Susanne Holm, Head of Food Tech