Food Tech Netværksmøde - den 31. august til 1. september 2022

Tidspunkt

31.08.2022 - 01.09.2022

Sted

Gl. Vindinge Hotel og Konferencecenter, Nyborg

Se kort

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech:
Pris for fuldt program inkl. overnatning og spisning: 2595 DKK
Pris for fuldt program inkl. spisning: 1295 DKK
Pris for fuldt program: 990 DKK

Ikke-medlemmer af Danish Export - Food Tech:
Pris for fuldt program inkl. overnatning og spisning: 3695 DKK
Pris for fuldt program inkl. spisning: 2295 DKK
Pris for fuldt program: 1980 DKK

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Program

Onsdag den 31. august 

  • Ankomst og registrering
  • Velkommen til netværksmødet
    v/Susanne Holm, Head of Food Tech, Danish Export Association 
  • Bordet rundt
  • Iværksætteri uden grænser - når væksten går forrest
    v/ Carsten Bjørn Bak Matthiesen, Direktør, ejer & bagermester, Bak Bakery & Deli
  • Eftermiddagskaffe
  • Udnyt synergien mellem indkøb og salg i din virksomhed
    v/ Dan Rohde, CEO, VALPRO Consulting

    Dan ser ind i trends i de globale forsyningskæder, priser etc. Hvordan tænker og handler en indkøber i store koncerner, samt hvordan udnytter du synergien mellem indkøb og salg i din virksomhed.
  • TeamRobin - Bueskydning 
    Alle kan være med - det kræver ikke forkundskaber eller speciel viden/fysik.
  • Socialt samvær med fælles spisning

Torsdag den 1. september

  • Formiddagskaffe
  • Food business in Australia [ONLINE]
    v/ Glenn Jacobsen, Market Leader – Food & Fibre, NIRAS
  • Kend dit netværk: Præsentation af Teknologisk Institut 
    v/Susanne Støier, Centerchef Teknologisk Institut, DMRI
  • Kaffepause
  • Udnyt Erhvervshusenes tilbud bedst muligt 
    v/ Heidi Ravn, Konsulent & Projektleder, Erhvervshus Midtjylland

    De regionale erhvervshuse hjælper alle danske virksomheder med bl.a. eksport og internalisering. Heidi Ravn, konsulent og projektleder fra Erhvervshus Midtjylland giver en kort opdatering på hvordan virksomheder kan bruge erhvervshusenes internationale teams, herunder også om de tilskudspuljer der er åbne pt. til eksportrelaterede opgaver.
  • Netværksøvelse
  • Frokost
  • Overblik over fødevareindustrien i Latinamerika
    v/ Christoffer Ulf, Owner, Conexco

    Fødevareindustrien i Latinamerika er blandt de største i verden, og især Brasilien stikker ud som en af de største. Her omsætter de 20 største slagterier for i ca. 95. mia USD, hvoraf JBS tegner sig mere end halvdelen. Christoffers indlæg vil være et overblik over fødevareindustrien i Latinamerika, med særlig fokus på Brasilien. 

  • Kend dit netværk: Præsentation af Cabinplant
    v/ Michael Falck Schmidt, CCO, Cabinplant
  • Afslutning
    v/Susanne Holm, Head of Food Tech

Der er god tid til at netværke i løbet af dagene med dine industrikollegaer.

Oplægsholdere
  • Dan Rodhe

    Dan Rohde, CEO, VALPRO

    Dan Rohde har en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss og driver i dag konsulentvirksomheden VALPRO Consulting. Dan har mere end 20 års erfaring med indkøb, sourcing, logistik, ledelse fra en global virksomhed og brænder for at dele ud af sin store viden og indsigt omkring indkøb og logistik.

  • SST Visitkort

    Susanne Støier, Centerchef Teknologisk Institut, DMRI

    Susanne har en mangeårig erfaring med såvel F&U- som rådgivningsaktiviteter, særligt indenfor den animalske fødevareproduktion. Susanne har varetaget ledelsen af en række forskellige projekter omfattende klassificering, kødkvalitet, holdbarhed, sensorik, dyrevelfærd og miljøteknologi. Som udviklings-, forsknings- og centerchef har Susanne haft ansvaret for hjemtagning af finansiering til de aktuelle ansvarsområder og har efterfølgende haft det overordnede ansvar for såvel kommercielle som F&U-aktiviteter. Mange af projekterne er gennemført i såvel nationalt som internationalt samarbejde. Et væsentligt succeskriterium har været, at aktiviteterne bidrog til at gøre en forskel for erhvervet. Pt. er Susanne chef for Forretningsudvikling med fokus på governance samt support til DMRIs F&U og kommercielle aktiviteter. Formidling, markedsføring og salg er en vigtig del af centrets ansvarsområde.

  • Christoffer Ulf Conexco

    Christoffer Ulf, Owner, Conexco

    Siden 2005 har Christoffer arbejdet med Latinamerika, og flytter for 2. gang til Brasilien i september 2022. Christoffers indlæg vil være et overblik over fødevareindustrien i Latinamerika, med særlig fokus på Brasilien. Christoffer ejer Conexco, som hjælper danske virksomheder på de latinamerikanske markeder, med alt fra markedsundersøgelse til partnersøgning til opsætning af datterselskab.

  • Billeder Til Card Slider Oplægsholdere (3)

    Heidi Ravn, Konsulent & Projektleder, Erhvervshus Midtjylland

    Heidi har arbejdet med eksport og internationalisering de sidste 20+ år, både i private virksomheder og som rådgiver og konsulent i forskellige organisationer indenfor eksportfremme. Hun har erfaring fra en række industrier, herunder fødevareindustrien, og brænder især for vækst gennem vidensdeling og netværk. Du kender måske også Heidi fra hendes tid i Danish Export, hvor hun byggede food tech netværket op til det netværk vi kender i dag.

  • Glenn Jacobsen - NIRAS

    Glenn Jacobsen, Market Leader - Food & Fibre, NIRAS

    Glenn is a senior executive, who is responsible for the Food and Fibre division in Australia for Niras. After working in the food processing space for 30 years at an operations and senior Management level, Glenn has a level of understanding around processing strategies and optimization that deliver results. Extensive work on primary and secondary processing and packaging facilities for all size manufacturers, along with manufacturing footprint and network analysis along with the successful delivery of capital manufacturing assets across Australia.

  • Carsten Bjørn Bak Matthiesen, Direktør, ejer & bagermester, Bak Bakery & Deli

    Carsten Bjørn Bak Matthiesen, Direktør, ejer & bagermester, Bak Bakery & Deli