EuroTier 2020

Vil du udstille på verdens største messe for udstyr til dyreproduktion? På EuroTier i Hannover kan du møde nøglekunder inden for blandt andet landbrug, fødevareindustri og maskiner til behandling af dyr/fødevarer.

Tidspunkt

17.11.2020 - 20.11.2020

Sted

Hannover

Pris

TBA

Farver Anne Tilrettet Til Web 2019
Project Manager Anne Dybbroe +45 3058 8688
Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Head of Bioenergy and Wind Susanne Holm +45 6020 8564

EuroTier - verdens førende messe inden for animalsk produktion og EnergyDecentral - den internationale messe for decentraliseret energy supply. 

Vil du udstille på verdens største messe for udstyr til dyreproduktion? På EuroTier i Hannover kan møde nøglekunder inden for blandt andet landbrug, fødevareindustri og maskiner til behandling af dyr/fødevarer.

Er du inden for biogas branchen, vil der desuden være en mulighed for en stand i biogashallen sammen med Danish Export Bioenergy.

Kontakt

 • Farver Anne Tilrettet Til Web 2019

  Anne Dybbroe

  Project Manager +45 3058 8688 ady@danishexport.dk
 • Anne Dybbroe

  Project Manager

  Anne kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis I henvender jer til det brede industrisegment eller fagspecifikke segmenter som udstyr til landbrug, rail og tyndpladebearbejdning. En af hendes opgaver er nemlig at arrangere messer for underleverandører i Tyskland og Skandinavien. Derfor kan hun fx sparre med dig om hvilken messe, der passer bedst til jeres strategi og mål.   

  Anne har en baggrund inden for eksportsalg og logistik. Hun har både været selvstændig og ansat i diverse eksportvirksomheder. Senest har Anne arbejdet målrettet med messer, så hun er klædt godt på til at hjælpe din virksomhed ud til nye kunder og markeder.

  Farver Anne Tilrettet Til Web 2019