EuroTier/EnergyDecentral 2021

Bemærk: Nye datoer! Vil du udstille på en af verdens største messer for udstyr til dyrehold eller sælge dine løsninger inden for bioenergi? På EuroTier/Energy DeCentral i Hannover kan du møde nøglekunder inden for blandt andet landbrug, skovbrug og aquakultur samt bioenergi.

Tidspunkt

09.02.2021 - 12.02.2021

Sted

Pris

Vi har modtaget DeMinimis* støtte fra Trade Council, og har derfor glæden af at kunne tilbyde til følgende priser:

Pris for turn-key stand:

Ved 50% støtte fra Trade Council:
DKK 2.695,- pr kvm excl. oms
+
DKK 4,900,- excl. moms i koordineringsgebyr pr. virksomhed

Bemærk: Max. tilskud pr. virksomhed DKK 50.000,-

Prisen indeholder: Se nedenfor

* "De minimis rules"
As from 1 January 2014, companies receiving export-promoting subsidies have to complete a business form in which they specify the subsidies received under the “de minimis” rules. This includes all subsidies received in your current financial year and the two previous years. According to the Trade Council rules, companies themselves are responsible for obtaining the information from all subsidy-administrators. As a service, the Danish Export Association can provide information on all subsidies received through us.

To receive subsidy a minimum of 7 participants is required. If not fulfilled we reserve the right to cancel and/or adjust the event accordingly.

Farver Anne Tilrettet Til Web 2019
Project Manager Anne Dybbroe +45 3058 8688
Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Head of Bioenergy and Wind Susanne Holm +45 6020 8564

Prisen indeholder:

 • Turn-key messestand eksklusiv print / grafik
 • Kick-off møde
 • Udstillermiddag
 • Kaffe, te, drikkevarer, snacks for udstillere og deres gæster
 • Daglig frokost for udstiller
 • Tæppe med logo
 • Møblering: 3 stole + bord
 • Brochureholder
 • Strøm
 • Rengøring
 • Support før, under og efter messen

EuroTier/Energy DeCentral er den største og førende messe inden for moderne dyrehold og animalsk produktion samt bioenergi. Der forventes omkring 160.000 besøgende fra hele verden, og der regnes med omkring 2.600 udstillere. Således kan danske virksomheder få kontakter til potentielle kunder og samarbejdspartnere. 

På det tyske marked forventes stigende investeringer i omlægning, effektivisering og automatisering. Specielt på områderne miljø, dyrevelfærd, økologi, procesautomation/optimering samt alternativ anvendelse af restprodukter/affald vil der være store muligheder, og det er netop på disse områder de danske leverandører allerede har store erfaringer og en teknologi, som er førende.

På den danske fællesstand har I desuden rig mulighed for at networke med jeres kollegaer i branchen samt øge jeres synlighed på messen ved hjælp af fælles promovering og større stand. Vi sørger for det praktiske, så I har tid til det vigtigste: at præsentere og sælge jeres produkter.

Kontakt

 • Farver Anne Tilrettet Til Web 2019

  Anne Dybbroe

  Project Manager +45 3058 8688 ady@danishexport.dk
 • Anne Dybbroe

  Project Manager

  Anne kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis I henvender jer til det brede industrisegment eller fagspecifikke segmenter som udstyr til landbrug, rail og tyndpladebearbejdning. En af hendes opgaver er nemlig at arrangere messer for underleverandører i Tyskland og Skandinavien. Derfor kan hun fx sparre med dig om hvilken messe, der passer bedst til jeres strategi og mål.   

  Anne har en baggrund inden for eksportsalg og logistik. Hun har både været selvstændig og ansat i diverse eksportvirksomheder. Senest har Anne arbejdet målrettet med messer, så hun er klædt godt på til at hjælpe din virksomhed ud til nye kunder og markeder.

  Farver Anne Tilrettet Til Web 2019