Erfagruppe: Salg til fødevareindustrien i Tyskland | Ongoing

Erfagruppen er for alle virksomheder der har salg til den tyske fødevareindustri, og kan have brug for sparring og best practice omkring deres salgsaktiviteter.

Tidspunkt

12.01.2021

Der afholdes fire møder over et år

Sted

Danmark

Pris

DKK 5.000,00 pr. år for deltagelse i gruppen.
Du skal være medlem i Danish Export Association for at kunne deltage.

Fokus vil primært være på jeres eksportsalg og I skal være interesserede i at udveksle erfaringer, viden og eventuelt kontakter inden for salg og eksport. Til gengæld tilbyder vi et fortroligt forum i gruppen, hvor der er stor mulighed for at få nye input og viden med hjem fra hvert møde. Erfaringen viser også at deltagelse i en sådan gruppe ofte resulterer i et øget samarbejde virksomhederne imellem.

Danish Export Food Tech er facilitator for gruppen, og deltagerne er selv med til at sætte dagsordenen. Der forventes 4 møder over et år.

Denne erfagruppe er i gang og lukket for tilmelding.
Har du ønsker til andre eller lignende erfagrupper, er du meget velkommen til at kontakte os

Erfa Preben Sndergaard Doorsystem

Formålet med erfagruppen er at dele viden og kontakter, udveksle erfaringer samt give inspiration til deltagerne.

For mere information venligst kontakt:

 • Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019

  Heidi Ravn

  Head of Food Tech +45 2421 8988 her@danishexport.dk
 • Heidi Ravn

  Head of Food Tech

  Heidi står i spidsen for Danish Export – Food Tech. Hun har arbejdet med internationalt salg, forretningsudvikling og markedsetablering i mere end 18 år og kan derfor hjælpe dig godt i gang på nye markeder.

  Gennem sin karriere har Heidi især arbejdet med fødevareindustrien, og det har givet hende viden om industriens aktører. Hun har blandt andet været fem år hos en spansk distributør af proces- og packagingudstyr og fem år i Trade Council som eksportrådgiver med sektoransvar for landbrug og fødevarer.

  Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019