Bordet rundt og dagens udfordring - for vest gruppen

Onlinemøde for medlemmer i Executive Management Forum om aktuelle udfordringer

Tidspunkt

12.10.2021

Kl. 8:15 - 9:00

Sted

Online på Teams

Pris

Gratis
Eksklusivt for medlemmer af Executive Management Forum

Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019
Head of Branding & Relations Halldor Halldorsson +45 2122 9560
Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019
Project Consultant & Executive Assistant Signe Borup +45 6020 8546

Udover de tre årlige netværksmøder mødes medlemmerne i Executive Management Forum også online hver måned, for at sparre på strategi, ledelse og aktuelle udfordringer.

I Executive Management Forum får du mulighed for at skabe et fortroligt netværk med andre topledere i eksportvirksomheder, så du kan skabe vækst og sætte skub i din internationale forretning.

Hvad er Executive Management Forum?

I Executive Management Forum er dit medlemskab personligt, og du bidrager aktivt med viden og bringer dine erfaringer på bordet. På den måde skaber vi et fortroligt rum, hvor der er tillid til at dele forretningskritisk viden og udfordringer inden for fx strategi og ledelse. Du bliver en del af en geografisk sammensat gruppe, hvor vi sørger for, at du ikke møder dine konkurrenter.

I netværket ser vi på eksport fra et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv og drivkraften i møderne er dine og de andre medlemmers udfordringer. Vi henter spændende keynote-talere ind, giver dig rum til at dele og få sparring på din virksomheds muligheder og udfordringer og tager en årlig studietur til et interessant eksportmarked.

Når du er en del af Executive Management Forum, får du mulighed for at skabe et fortroligt netværk med andre topledere i eksportvirksomheder, så du kan skabe vækst og sætte skub i din internationale forretning.

Har du spørgsmål til Executive Management Forum eller interesse i medlemskab, er du meget velkommen til at kontakte Halldor Halldorsson eller Signe Borup.