Netværksmøde i Vest - Executive Management Forum

Dagens tema: God ledelse er fundamentet for en god bundlinje

Tidspunkt

30.11.2021

Kl. 13 - 19

Sted

Jeros A/S, Nyborgvej 8, 5750 Ringe

Pris

Gratis
Eksklusivt for medlemmer af Executive Management Forum

Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019
Head of Branding & Relations Halldor Halldorsson +45 2122 9560
Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019
Project Consultant & Executive Assistant Signe Borup +45 6020 8546

Netværksmøde i Executive Management Forum, hvor fokus er på networking og forretningsudvikling på et strategisk niveau. 

På mødet kan medlemmerne sparre om strategi, ledelse og aktuelle udfordringer.

Mødet afholdes hos Jeros A/S. 

 

Programmet for dagen:

 • Velkomst
 • Introduktion til Jeros A/S ved CEO Evita Rosdahl
 • Bordet rundt
 • Dagens tema: God ledelse er fundamentet for en god bundlinje
  Corona-situationen skaber turbulens og udfordrer ikke mindst lederne. Derfor er det tid til at sætte spot på ledelse og lederrollen. På det kommende møde får vi besøg af Charlotte Pontoppidan Wise, der er ledelsesrådgiver og stifter af LeaderHubs. Charlotte har bl.a. en baggrund som direktør i Center for Ledelse med særligt ansvar for executive leadership development. Charlotte vil give et oplæg, der lægger op til drøftelser og videndeling. Vi kommer bl.a. ind på:
  • Hvad er god ledelse?
  • Hvordan sætter du ledelse på agendaen i din virksomhed?
  • Hvordan får du tid til ledelse?
  • Hvordan spotter du ledere, der kan stå stille i stormvejr?
  • Hvordan træffer du ledelsesmæssige beslutninger bedst muligt?
  • Hvilke ledelsesdilemmaer fylder?
 • Vi slutter mødet med ”Den Varme Stol”, hvor du kan få fortrolig sparring på et dilemma. Charlotte vil facilitere processen.

 • Efterfølgende spisning, hygge og networking.

Hvad er Executive Management Forum?

I Executive Management Forum er dit medlemskab personligt, og du bidrager aktivt med viden og bringer dine erfaringer til bordet. På den måde skaber vi et fortroligt rum, hvor der er tillid til at dele forretningskritisk viden og udfordringer inden for fx strategi og ledelse. Du bliver en del af en geografisk sammensat gruppe, hvor vi sørger for, at du ikke møder dine konkurrenter.

I netværket ser vi på eksport fra et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv, og drivkraften i møderne er dine og de andre medlemmers udfordringer. Vi henter spændende keynote-talere ind, giver dig rum til at dele og få sparring på din virksomheds muligheder og udfordringer og tager en årlig studietur til et interessant eksportmarked.

Når du er en del af Executive Management Forum, får du mulighed for at skabe et fortroligt netværk med andre topledere i eksportvirksomheder, så du kan skabe vækst og sætte skub i din internationale forretning.

Har du spørgsmål til Executive Management Forum eller interesse i medlemskab, er du meget velkommen til at kontakte Halldor Halldorsson eller Signe Borup.

Kontakt

 • Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019

  Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations +45 2122 9560 hah@danishexport.dk
 • Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations

  Som Head of Branding & Relations arbejder Halldor blandt andet for, at din virksomhed får bedre betingelser for at øge jeres eksport. Fx ved hjælp af økonomisk støtte, fokus på eksport i medierne og på Christiansborg. Han har selv mere end 20 års erfaring med eksport og ved derfor, hvad internationalt salg kræver. Halldor sidder også med netværket Executive Management Forum.

  Halldor har været både eksportsælger og selvstændig eksportagent i møbelindustrien og har derfor erfaring med en lang række markeder. Han har en HD i Marketing Management, som sammen med mange års erfaring gør, at han kan sparre med dig, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Halldor er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Vil du vide mere om, hvad Halldor laver, så tilmeld dig nyt og viden fra Danish Export og hold dig opdateret på rammerne for dansk eksport.

  Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019

  Signe Borup

  Project Consultant & Executive Assistant +45 6020 8546 sib@danishexport.dk
 • Signe Borup

  Project Consultant & Executive Assistant

  Du kan roligt tage fat i Signe, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller vores arrangementer. Hun har nemlig helt styr på koordineringen af messer, delegationsture og netværksmøder.

  Signe har erfaring med kundeservice, ordrehåndtering og logistik fra sine tidligere stillinger hos DSV Road og Aqua D’or Mineral Water.

  Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019