Eksportfokus: Århusianske styrkepositioner og eksportpotentiale

Årets sidste Eksportfokus stiller skarpt på de særlige århusianske styrkepositioner og giver dig inspiration til at komme i gang med eller udvide dine eksportaktiviteter.

Tidspunkt

13.12.2023

7.30-10

Sted

Jyske Bank, Østergade 4, 8000 Århus C

Pris

0 kroner
Arrangementet er åbent for alle

Mette Kristensen Communications Consultant danish export / dansk eksport
PR & Communications Consultant Mette Kristensen +45 2885 6430

Århus har mange erhvervsmæssige styrkepositioner. Til denne udgave af Eksportfokus får du en introduktion til de forskellige styrkepositioner og deres eksportpotentiale.

Du får selvfølgelig også to gode eksportcases med brugbare råd til at bruge eksporten som vækstdriver for din virksomhed. De to cases er Sulfilogger, der producerer en unik sensor, der måler svovlbrinteniveauet i kloakker, og Aduro der producerer højteknologiske brændeovne og har en position blandt Europas fem største brændeovnsproducenter.

Tilmeldingsfrist er 7. december.

Program

Velkomst v/ Poul Dalsgaard, direktør, Erhverv Aarhus

Eksportbarometer Q4 v/ Mette Kristensen, PR & Communications Consultant, Danish Export Association, og Niels Rønholt, cheføkonom, Jyske Bank

Aarhusianske styrkepositioner v/ Søren Boel Pedersen, Manager, Business Aarhus

Case: Sulfilogger v/ Søren Porsgaard, CEO

Case: Aduro v/ Christian Skovbo, CEO

 

Der er morgenkaffe og netværk fra kl. 7.30. Programmet starter kl. 8.00.

Om Eksportfokus

Eksportbarometer og Erhverv Aarhus sætter i 2023 fokus på dansk eksport med fire arrangementer, der skal inspirere flere virksomheder til at eksportere sine varer og serviceydelser. Eksportfokus laves i et samarbejde mellem Eksportbarometer og Erhverv Aarhus. Eksportbarometer udgives hvert kvartal af Jyske Bank og Danish Export Association. Læs mere om Eksportbarometer.