Det næste niveau i eksportsalg: Forløb i værdibaseret salg

Vil du gerne have en bedre bundlinje, mere tilfredse kunder og en større differentiering fra dine konkurrenter? Deltag i dette forløb og bliv endnu skarpere på hvordan.

Tidspunkt

12.11.2021

Forløbet finder sted over 5 moduler. Se forløbsoversigt nedenfor.

Sted

Eksportens Hus

Se kort

Pris

13.000 kr. ekskl. moms pr. deltager for medlemmer af Danish Export Association
14.500 kr. ekskl. moms pr. deltager for andre

Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
Head of Academy Sofie Lyder Andersen +45 6022 0073
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

Ledige pladser:

14 / 15

Tilmeld dig

Vil du gerne minimere snakken om pris på dine kundemøder? Ved at forankre en værdibaseret salgstilgang i din virksomhed, kan du få mere tilfredse kunder uden fokus på pris.

Ligegyldigt om du kæmper med kunder, der er kun taler pris eller om du allerede er i gang med rejsen hen imod at sælge mere værdi ind til dine kunder, så vil dette forløb give dig et boost – vi hjælper dig med at blive ved med at ride på bølgen og sikre din succes i salget fremover.  

Formålet med forløbet er, at du får et unikt mix af hands-on værktøjer, netværk, sparring, feedback og mulighed for at trykprøve dine ideer. Resultatet er at salgstilgangen forankres i din hverdag og de nye metoder bliver en del af din måde at interagere med dine kunder på.

Ved at sætte endnu mere fokus på at skabe værdi for dine kunder og ultimativt for dig og din virksomhed, får du etableret nye salgsvaner og når i mål med at forbedre din bundlinje. Det er et intensivt program, der kræver at du deltager 100% og mentalt er klar til at gøre dit salgsarbejde på en ny måde.

Du får:

 • Viden om, hvordan du kan skabe mere værdi for kunden.
 • 9 konkrete værktøjer til at skabe en bedre bundlinje, en højere omsætning, få endnu mere tilfredse kunder og differentiere dig endnu mere fra konkurrenterne.
 • Et fortroligt rum til udvikling af dig selv og din salgstilgang/salgsproces.
 • Læring og langvarig forankring af en værdibaseret salgstilgang hen over en periode på 3 måneder – ikke blot en 2-dags salgstræning.

De 9 konkrete værktøjer du får med dig fra forløbet lige til at bruge i din hverdag:

 1. Hele frameworket omkring værdibaseret salg – både internt og i forhold til kunderne
 2. Afdækning af kundens behov – konkret, simple og brugbar model
 3. Value propositions - en bageopskrift på hvad og hvordan
 4. Indvendingshåndtering – hvad og hvordan. Fra utilfreds til ambassadør
 5. Værdiberegner skabelon
 6. Model til at opnå dit mål på salgsmødet
 7. Hvad skal jeg have med i et tilbud for at forbedre min hit rate
 8. Model til at prioritere hvad du vil prioritere at arbejde med i forhold til værdibaseret salg
 9. Model til at kvalificere ovenstående

Format

Forløbet finder sted over 5 moduler – 2 fælles online møder og 2 fælles fysiske arrangementer. Derudover får du en individuel online 1:1 sparring på din vigtigste personlige salgsudfordring og direkte feedback fra instruktør Poul von Wowern.

Forløbsoversigt
 • Eksportenshus Foretrukket

  Modul 1: Værdibaseret salg framework: Hvordan bliver vi bedre internt til værdibaseret salg? Og til afdækning af kundens behov?

  Møde fredag d. 12. november 2021 kl. 9.30-14 i Eksportens Hus, Silkeborg

 • Laptop Computer Online Møde Webinar Fra Pxhere.Com

  Modul 2: Individuel 1:1 session

  Individuel online session af 45 minutter - 1:1 sparring med Poul i november/december 2021 (tidspunkt aftales individuelt)

 • Salgssuport Via Online Møder

  Modul 3: Value Propositions og kommunikation

  Fælles online session tirsdag d. 11. januar 2022, kl. 8-10

Forløbsoversigt
 • Salgssuport Via Online Møder

  Modul 4: Indvendingshåndtering, tilbudsskrivning og luk ordren

  Fælles online session onsdag den 26 januar 2022, kl. 8-10

 • Eksportenshus Sekundær

  Modul 5: Erfaringsudveksling, de næste skridt og forankring

  Møde onsdag d. 9. februar 2022 kl. 13-17 i Eksportens Hus, Silkeborg med efterfølgende fælles middag.

[Brug ikke] Poul Forside

Om instruktøren Poul og von Wowern Consult

Poul von Wowern driver von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med at differentiere sig, skabe en bedre bundlinje og få endnu mere tilfredse kunder.

Han har fokus på udvikling af mennesker og virksomheder til at blive bedre til værdibaseret salg. Poul har relevant og konkret salgserfaring fra bl.a. BDO, Grundfos, Maersk og Siemens Wind Power. I dag er han Associate Professor på VIA University College, hvor han leverer høj kvalitet i formidling og en hands-on lærings-tilgang til sit felt. Han har forsket intensivt i værdibaseret salg de sidste 5 år og er internationalt førende indenfor feltet. Poul leverer evidensbaseret viden og værktøjer som er i top og hjælper dig til at se hele din salgsproces i et værdibaseret salgsperspektiv, samtidig med at det hele er gjort simpelt og hands-on, så du kan bruge det direkte i din hverdag.

Mød underviseren Poul von Wowern i denne video.
 • "I can highly recommend Poul, his trustful, winning personality and approach to sales in general. Sales guys are normally skeptical about new sales concepts, but I have never seen a concept so easy implemented in a sales organization.”
  Peter Freiesleben, CEO, System Cleaners LinkedIn
 • “I can especially recommend Poul on his ability to enhance our value propositions and on how to create the best sales meeting experience. We feel positive that this sales training will provide value in our sales process and ultimately also to our customers, and thereby resulting in increased sales.”
  Maj Winther Møller Maj Winther Møller, Group Sales Manager, Eryk (former BIC Electric) LinkedIn
 • “I can highly recommend von Wowern Consult when external inspiration and facilitation is needed within Sales Management – it is value for money”
  Mads Drejer, Global CCO, Scan Global Logistics LinkedIn

Kontakt

 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  Head of Academy +45 6022 0073 sla@danishexport.dk
 • Sofie Lyder Andersen

  Head of Academy

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie har også ansvaret for at implementere FN’s 17 verdensmål i Eksportens Hus og har derfor indgående kendskab til, hvordan danske virksomheder kan bruge og drage fordel af målene.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web