DANIAS - Opstartsmøde SMV d. 5. oktober 2021

Repræsenterer du en dansk SMV med eksportaktiviteter i Tyskland, Schweiz, Frankrig eller Storbritannien? Nu har du mulighed for at få frivillig hjælp og sparring fra en mentor/udlandsdansker, gøre brug af deres erfaringer og lokalkendskab på et af de 4 markeder, og dermed øge din eksport.

Tidspunkt

05.10.2021

14:30 - 15:30

Sted

Pris

Gratis for danske SMV'er

Farver Julie Tilrettet Til Web 2020
Communications & Marketing Consultant Julie Rønlev Sørensen +45 4012 2795

Ledige pladser:

6 / 10

Nyt projekt matcher danske SMV’er med udlandsdanskere

Foreningen DANIAS arbejder med et projekt støttet af Industriens Fond, hvor formålet er at etablere mindre mentorforløb mellem danske små og mellemstore virksomheder og udlandsdanskere på 4 udvalgte markeder: Tyskland, Schweiz, Frankrig og Storbritannien. Ved hjælp af udlandsdanskernes enorme specialistviden og lokalkendskab kan virksomhederne få hjælp med at øge deres aktiviteter på det valgte marked.

Matchet mellem en virksomhed og en udlandsdansker foregår på en digital platform. Det er gratis for danske SMV’er at deltage i projektet. Udlandsdanskere tilbyder frivilligt deres hjælp til SMV’erne.
Du kan læse mere om projektet her.

Opstartsmøde

Du har mulighed for at deltage i et online opstartsmøde for SMV’erne. På mødet vil du høre mere om projektet, hvad det kræver af din virksomhed for at deltage og hvordan du kommer i gang med at finde en mentor. 

For at være med, skal din virksomhed:  

  • Være en SMV (op til 250 ansatte og en årlig omsætning på maks. DKK 375 mio.)
  • Have eksporterfaring
  • Have ressourcer til og ambitioner om at øge eksporten til mindst et af de fire markeder. 
DANIAS, Cover2

Om DANIAS

DANIAS er en forening, som blev stiftet i 2019 af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Copenhagen Capacity, Udenrigsministeriet og Danish Export Association. Foreningens formål er bl.a. at samle udlandsdanskere og forbinde dem med danske virksomheder for at skabe relationer, der kan medvirke til øget vækst.