DanFish 2021 - Aalborg, Danmark

Vær med på den danske fællesstand på DanFish International 13.-15. oktober 2021

Tidspunkt

13.10.2021 - 15.10.2021

Sted

Danmark, Aalborg

Pris

DKK 2.625 pr. m2 ekskl. moms ved booking af minimum 9 m2 på den danske fællesstand
+
DKK 4.995 ekskl. moms i koordineringsgebyr pr. virksomhed for medlemsvirksomheder i Danish Export – Fish Tech
DKK 9.990 ekskl. moms i koordineringsgebyr pr. virksomhed for ikke-medlemmer
+
DKK 1.500 ekskl. moms pr. virksomhed i markedsføringsgebyr. Gebyret gælder for både udstillere og underudstillere.

Se længere nede på siden hvad pakkeprisen inkluderer.

Martin Winkel Lilleøre Head of Fish Tech dansk eksport / danish export
Head of Fish Tech Martin Winkel Lilleøre +45 6020 8557
Lise-Marie Robichon Hornsved Project Consultant & Member Relations
Project Consultant Lise-Marie Robichon Hornsved +45 6020 8568

Danish Export - Fish Tech vil igen i 2021 arrangere en dansk fællesstand på DanFish International og du og din virksomhed inviteres til at deltage på den danske fællesstand på Europas førende fiskerimesser - og endda på dansk grund. DanFish International finder sted i Aalborg Kongres & Kulturcenter d. 13.-15. oktober 2021.

DanFish messen er et stærkt forum, hvor fagfolk og beslutningstagere fra den internationale fiskeriindustri mødes, etablerer forretningsrelationer, udveksler viden og erfaringer og ikke mindst møder udstillere og beslutningsdygtige indkøbere fra hele verden. DanFish anses for at være en international førende messe i Europa for udstyr, løsninger, teknologi, services og knowhow til fiskeriindustrien, som er blevet trækplaster for en international besøgsskare fra industrien.

På DanFish International 2019 var besøgstallet på mere end 14.000 besøgende fordelt på 50 lande og samtidig repræsenterede udstillerne på DanFish 30 forskellige nationaliteter. 30% af de besøgende var fra udlandet, herunder 10% fra Norge, 5% fra Grønland og 4% fra Sverige. Derudover var der besøg fra bl.a en spansk delegation samt besøgende fra Holland, Storbritannien, og Finland.  

En betydelig del af de besøgende på DanFish angav at de havde konkrete projekter med i bagagen og ca. 20% af adspurgte deltog på DanFish med henblik på konkrete købsprojekter og ca. 30% for at møde og finde leverandører på messen. Både danske og internationale besøgende på messen er stærkt repræsenteret ved blandt andet: fiskere, fiskeskippere, indkøbere og redere.

DanFish messen inviterer i samarbejde med Danish Export - Fish Tech relevante internationale toneangivende indkøbere og beslutningstagere til messen for at bidrage til etablering af nye internationale forretningsrelationer og samhandel på DanFish International og dermed gøre deltagelse på DanFish endnu mere attraktiv for udstillerne.

Danfish New

Dansk fællesstand på DanFish International 2021

Danish Export - Fish Tech arrangerer igen på DanFish 2021 en dansk fællesstand, som vil være centralt beliggende, som tidligere år. 

I 2019 deltog tæt ved 100 danske virksomheder på den danske fællesstand på DanFish, hvilket sikrede en stærk profilering og synlighed overfor messens besøgende, som var repræsenteret ved såvel danske som internationale aktører. 

Du vil som udstiller på den danske fællesstand få dit eget individuelle standområde og samtidig kan du nyde godt af networking og synergier med de øvrige danske udstillere på fællesstanden.

Danish Export - Fish Tech teamet vil sørge for meget af den praktiske koordinering forud for og under hele DanFish messen, så du kan have dit fokus på det vigtigste, nemlig dialogen med kunder og potentielle kunder på DanFish. 

 • Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.
  Peter Nygaard Christensen, Sales Director, Fish, DSI Freezing Solutions A/S

Hvad koster det at deltage på den danske fællesstand?

Vi kan tilbyde følgende pakkepris, hvis du ønsker at deltage på den danske fællesstand.

DKK 2.625 pr. m2 ekskl. moms ved booking af minimum 9 m2 på den danske fællesstand
+
DKK 4.995 ekskl. moms i koordineringsgebyr pr. virksomhed for medlemsvirksomheder i Danish Export – Fish Tech
DKK 9.990 ekskl. moms i koordineringsgebyr pr. virksomhed for ikke-medlemmer
+
DKK 1.500 ekskl. moms pr. virksomhed i markedsføringsgebyr. Gebyret gælder for både udstillere og underudstillere.

 

I pakkeprisen er følgende inkluderet:

 • Nøglefærdig stand på den danske fællesstand (ekskl. grafik og print)
 • Tæppe
 • 1 bord
 • 3 stole
 • 1 brochurestativ
 • Belysning
 • Elstik på jeres område
 • Service og rengøring
 • Kaffe, slik og snacks
 • Markedsføringsindsatser for den danske fællesstand

I tillæg kan frokost og drikkevarer købes, som er eksklusivt for udstillerne på den danske fællesstand og udstillernes gæster.

Exhibition