DanFish 2021 - Aalborg, Denmark

Vær med på den danske fællesstand på DanFish International 13.-15. oktober 2021

Tidspunkt

13.10.2021 - 15.10.2021

Sted

Danmark, Aalborg

Pris

TBC

Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
Head of Fish Tech Martin Winkel Lilleøre +45 6020 8557
Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Lise-Marie Robichon Hornsved +45 6020 8568

Ledige pladser:

100 / 100

Danish Export - Fish Tech vil igen i 2021 arrangere en dansk fællesstand på DanFish International og du og din virksomhed inviteres til at deltage på den danske fællesstand på én af Europas førenede fiskerimesser - og endda på dansk grund. DanFish International finder sted i Aalborg Kongres & Kulturcenter d. 13.-15. oktober 2021.

DanFish messen er et stærkt forum, hvor fagfolk og beslutningstagere fra den internationale fiskeriindustri mødes, etablerer forretningsrelationer, udveksler viden og erfaringer og ikke mindst møder udstillere og beslutningsdygtige indkøbere fra hele verden. DanFish anses for at være en international førende messe i Europa for udstyr, løsninger, teknologi, services og knowhow til fiskeriindustrien, som er blevet trækplaster for en international besøgsskare fra industrien.

På DanFish International 2019 var besøgstallet på mere end 14.000 besøgende fordelt på 50 lande og samtidig repræsenterede udstillerne på DanFish 30 forskellige nationaliteter. 30% af de besøgende var fra udlandet, herunder 10% fra Norge, 5% fra Grønland og 4% fra Sverige. Derudover var der besøg fra bl.a en spansk delegation samt besøgende fra Holland, Storbritannien, og Finland.  

En betydelig del af de besøgende på DanFish angav at de havde konkrete projekter med i bagagen og ca. 20% af adspurgte deltog på DanFish med henblik på konkrete købsprojekter og ca. 30% for at møde og finde leverandører på messen. Både danske og internationale besøgende på messen er stærkt repræsenteret ved blandt andet: fiskere, fiskeskippere, indkøbere og redere.

DanFish messen inviterer i samarbejde med Danish Export - Fish Tech relevante internationale toneangivende indkøbere og beslutningstagere til messen for at bidrage til etablering af nye internationale forretningsrelationer og samhandel på DanFish International og dermed gøre deltagelse på DanFish endnu mere attraktiv for udstillerne.

DanFish 2019

Dansk fællesstand på DanFish International 2021

Danish Export - Fish Tech arrangerer igen på DanFish 2021 en dansk fællesstand, som vil være centralt belligende, som tidligere år. 

I 2019 deltog tæt ved 100 danske virksomheder på den danske fællessstand på DanFish, hvilket sikrede en stærk profilering og synlighed overfor messens besøgende, som var repræsenteret ved såvel danske som interernationale aktører. 

Du vil som udstiller på den danske fællesstand få dit eget individuelle standområde og samtidig kan du nyde godt af networking og synergier med de øvrige danske udstillere på fællesstanden.

Danish Export - Fish Tech teamet vil sørge for meget af den praktiske koordinering forud for og under hele DanFish messen, så du kan have dit fokus på det vigtigste, nemlig dialogen med kunder og potentielle kunder på DanFish. 

VIGTIGT! Hvis du IKKE udstillede på den danske fællesstand på DanFish i 2019, vil du komme på venteliste til at få plads på den danske fællesstand på DanFish i 2021. Det skyldes stor interesse for at udstille på DanFish 2021. Ønsker du at komme på venteliste, kontakt os gerne snarest muligt og deltog du i 2019 er du velkommen til at tilmelde dig direkte via Sign up knappen. 

Package price: content & conditions

Further information to follow.

Exhibition