CSI Miami 2023

CSI-messen i Miami til juni er det bedste sted at blive set og hørt, hvis du arbejder med design og interiør til cruiseindustrien. Bliv profileret over for designere, arkitekter og værfter som en del af den danske fællesstand.

Tidspunkt

06.06.2023 - 08.06.2023

Sted

Pris

Prisen for en planchestand er DKK. 13.995.

I kan deltage to personer fra virksomheden

Kom med på CSI Miami som en del af den danske fællesstand. Dig og din virksomhed kan sikre jer en planchestand nu. En unik mulighed for at se branchen an og blive profileret over for designere, arkitekter og værfter.

På CSI i Miami får du alle de nyeste trends fra rederierne selv. Hør, hvad der rører sig i branchen lige nu. Og ikke mindst hvad der er fokusområder i fremtiden. I konferenceområdet er der masser af spændende sessions og oplæg fra de store turn-key leverandører og rederier.

Deadline for tilmelding er den 6. marts 2023.

Når du køber en planchestand, får du:
  • Mødeborde
  • Væg med grafik
  • Deltagelse i fælles reception/arrangement
  • Forplejning med snack og drikkevarer
  • Fælles markedsføring af Pavilion Of Denmark

Dig og din kollega får et tilholdssted, hvor I kan holde et møde over en kop kaffe i stedet for at stå midt i en fyldt gang. Og der er i det hele taget mere tid til at pleje og opbygge relationer på messen, nu hvor vi hjælper med den praktiske del og selve markedsføringen.

Det bedste sted at blive set og hørt

Vi sørger for, at de rigtige virksomheder lægger vejen forbi den danske pavillon. Der er masser af muligheder for at netværke om aftenen, i løbet af messen arrangerer vi Happy Hour/en reception på pavillonen. Og så vil der selvfølgelig også være en stor fællesmiddag for alle de danske udstillere.

På CSI i Miami er alle de rigtige beslutningstagere samlet. Og det er uden tvivl det bedste sted at blive set og hørt, hvis du arbejder med design og interiør til cruiseindustrien. Både hvis du er en etableret virksomhed, eller hvis du er på vej ind i branchen.

Skal du med? Så tilmeld dig på linket herunder.