Cruise & Ferry netværksmøde, august 2020

Mød dine eksportkollegaer i cruise- og ferrybranchen og få viden, sparring og inspiration. Netværksmødet i august har fokus på udviklingen på krydstogtmarkedet og megatrends i lyset af COVID-19.

Tidspunkt

18.08.2020

9.30-15.30

Sted

Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2G, 1401 København

Se kort

Pris

DKK 895,00 for medlemmer af Danish Export – Cruise & Ferry
DKK 1.790,00 for ikke-medlemmer

Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
Head of Cruise & Ferry Mie Jakobsen +45 2173 6336
Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Riikka Kuusilehto +45 6020 8579

Kom med til netværksarrangement i august, når medlemmer af Danish Export – Cruise & Ferry mødes i København. Du vil møde små og store danske eksportvirksomheder i et kommercielt netværk, hvor flere kan være værdifulde sparringspartnere for dig.

Når netværksmødet er slut, har du inspiration til og konkrete eksempler, der hjælper dig videre med din eksport. Målet med mødet er at styrke relationerne og vidensdelingen i netværket.

Programmet opdateres løbende. Du kan læse mere om hovedpunkterne ved at 'scrolle' længere ned på siden.

Program

09:30 – 10:00: Ankomst & morgenbuffet

10.00 – 12.00: Formiddagsprogram

Velkommen til netværksmøde og dagens program v/ Mie Jakobsen, Head of Cruise & Ferry

Markedsupdate USA v/ Martine Gram Barbry, Head of Trade, General konsulatet i New York.

Bordet rundt: Hvad rører sig i min virksomhed lige nu? Alle får mulighed for at præsentere status, udfordringer og søge sparring.
Vi deler information om markeder, kunder og projekter.

Kaffepause

Megatrends i lyset af COVID-19 v/ Lasse Jonasson, Futurist & Director, Instituttet for Fremtidsforskning

12.00 – 13.00: Frokost - Nye pladser efter frokost

13.00 – 15.30: Eftermiddagsprogram

Expedition cruises: Udviklingen på markedet og industrien fremadrettet og status på SunStones projekter i Kina v/ Niels-Erik Lund, CEO, SunStone Ships

Kaffepause

Krav og regulativer, der har indflydelse på din forretning
v/ Ronni Ø. Palmqvist, Director & Owner, DanCompliance

Opsamling, nyt fra netværket og tak for i dag

Oplægsholdere
 • Lasse Jonasson

  Seniorforsker Lasse Jonasson - Megatrends i lyset af COVID-19

  Covid-19 har forårsaget store øjeblikkelige forandringer på samfundsniveau, men hvad bliver de langsigtede konsekvenser af pandemien? Og hvordan udvikler man sin virksomhed, til at navigere i en fremtid præget af usikkerhed. Lasse Jonasson taler om megatrends i lyset af COVID-19 og giver os strategisk sparring og inspiration til at nytænke forretningsmodeller. Lasse Jonasson er seniorforsker på Instituttet for Fremtidsforskning og direktør for instituttets rådgivningsafdeling. Han beskæftiger sig især med rådgivning af organisationer med langsigtede strategiske overgange gennem scenarieplanlægning, trendanalyse og udvikling af organisatorisk modstandsdygtighed.

 • Niels Erik

  SunStone Ships, Niels-Erik Lund - Fokus på expedition cruises

  Vil expedition cruises overtage krydstogtmarkedet i fremtiden? Niels-Erik Lund fortæller om udviklingen i industrien og giver os en status på SunStones nybygningsprojekter i Kina. Niels-Erik Lund er præsident/CEO for SunStone Ships Inc., der har base i Miami, USA. Niels-Erik har mere end 45 års erfaring inden for cruise- og færgebranchen. SunStone Ships chartrer cruiseskibe til rejsearrangører og er førende inden for design og udvikling af næste generations ekspeditionsskibe. SunStone Ships byggeprojekt af fire ekspeditionsskibe er designet af norske Ulstein. Skibene bliver bygget på det kinesiske værft China Merchants Heavy Industry (CMHI). Det første skib blev leveret i 2019. Der er option på 6 yderligere skibe.

 • Ronni Canva Three Rubber Boat Beside Ship

  DanCompliance, Ronni Ø. Palmqvist - Krav og regulativer, der har indflydelse på din forretning

  Ronni Ø. Palmqvist er direktør og ejer af DanCompliance, som rådgiver maritime virksomheder om krav og certificeringer til produkter og løsninger. Med fokus på krydstogt- og færgeindustrien får vi vigtig viden om gældende regulativer, og samtidig giver Ronni os sin vurdering af, hvilken effekt COVID-19 har på industrien, og hvad det kan betyde fremadrettet sfor leverandører inden for cruise- og færgeindustrien.