Akvakultur - netværksmøde i Danish Export - Fish Tech - 7. oktober 2020

Tidspunkt

07.10.2020

Sted

Eksportens Hus, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Pris

895 kr./person + moms for medlemmer af Danish Export - FISH TECH

1.790 kr./person + moms for ikke-medlemmer af Danish Export - FISH TECH

For afbudsregler se forretningsbetingelser på tilmeldingsformularen

Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
Head of Fish Tech Martin Winkel Lilleøre +45 6020 8557
Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Lise-Marie Robichon Hornsved +45 6020 8568
Kom med til netværksmøde i Danish Export - FISH TECH og få faglige indspark, networking og sparring med andre i akvakulturindustrien.


09:30-10:00 Ankomst - få kaffe og rundstykker og en snak med andre fremmødte

10:00 Velkomst og dagens program
v/Martin Winkel Lilleøre, Head of Fish Tech. 

Bordet rundt: hvad rører sig i vores virksomhed lige nu? 
Præsentation af deltagere samt mulighed for at præsentere aktuelle udfordringer og efterspørge særlig viden og input fra øvrige deltagere.

Aquaculture outlook: Key global markets and market developments in light of covid-19 for equipment and technology suppliers to the industry 
v/ Dag Sletmo, Senior Vice President, DNB Seafood

Dag will present an overall outlook for the aquaculture industry, focusing on the opportunities and challenges it can create for Danish equipment and technology suppliers. Dag will talk about market developments in mainly land-based aquaculture, but also sea-based fish-farming. In addition, Dag will address species in focus and which species will be the future, the main players in the industry within large-scale and smaller-scale production, and how the covid-19 situation can affect the aquaculture industry going onwards.

NB! Vi vil arbejde mod at Dag fra Norge deltager fysisk på dagen, men det afhænger af Norges rejsevejledning til Danmark. Dag vil deltage online, hvis DNB fraråder at Dag kan rejse til Danmark.

KingFish Zeeland – en pionér indenfor Yellowtail landbaseret fiskeopdræt
v/Sune Møller, Head of Design & Construction, KingFish Zeeland

Hollandske KingFish Zeeland har specialiseret sig i opdræt af Dutch Yellowtail. Sune vil give et indblik i virksomhedens eksisterende produktionsfaciliteter i Holland, den valgte teknologi, tankerne og visionen bag anlægget samt fremtiden for KingFish. Fremtiden for KingFish Zeeland indebærer bl.a virksomhedens nye landbaserede anlæg i Maine, USA. Sune vil give en status på projektet og forventninger til fremtiden. Endeligt vil Sune give indspark til udvælgelseskriterier for leverandører og teknologi hos KingFish Zeeland.

Networking mellem deltagerne

12:00-12:45 - Frokost

Kort nyt fra Danish Export Association & FISH TECH netværket
v/Martin Winkel Lilleøre, Head of Fish Tech

ULTRAAQUA –hvordan opbygger man succes som dansk udstyrsleverandør til den internationale akvakulturindustri?
v/ Sebastian Vaajakari, Sales Director, ULTRAAQUA UV Disinfection Systems

ULTRAAQUA har opnået en stærk position som leverandør af UV desinfektionsudstyr til den internationale akvakulturindustri med ordrer fra større akvakulturaktører og -projekter i det meste af verden. Sebastian vil dele ud af den ”rejse” ULTRAAQUA har været på for at blive mere synlig i industrien. Bl.a. vil Sebastian introducere konkrete projekter, hvor ULTRAAQUA’s løsninger er blevet udvalgt og hvordan ULTRAAQUA konkret er tilgået de forskellige markeder og projekter for at sætte sig selv i spil som leverandør.

Sebastian vil give hands-on gode råd til hvordan man som dansk udstyrsleverandør kan ”angribe” akvakulturindustrien på forskellige markeder, baseret på egne erfaringer.

Gruppediskussion – Hvad sker der i vores virksomhed lige nu?
Diskussion i mindre grupper om udfordringer, markedsfokus eller andet der rører sig ude i virksomhederne. Mulighed for sparring og erfaringsudveksling i grupperne.

Kaffepause

Billund Aquaculture – et fremtidsperspektiv på turn-key projekter for landbaseret fiskeopdræt
v/Frederik Sørensen, Project Manager & Innovation Officer, Billund Aquaculture

Billund Aquaculture har mere en 30 års erfaring med turn-key projekter internationalt indenfor landbaseret fiskeopdræt. Virksomheden oplever en stigende kompleksitet, krav og omfang i projekterne. Denne tendens stiller i den grad krav til leverandørerne i industrien og herunder underleverandørerne. Billund Aquaculture’s krav nedad i leverandørledene i deres projekter skærpes dermed.

Frederik vil tage udgangspunkt i konkrete projekter og teknologien, krav og udfordringer i projekterne. Desuden vil Frederik give sine bud på de tendenser, udfordringer og muligheder, han ser for fremtiden for underleverandørerne til projekter med landbaseret opdræt.

15:30-15:45 Opsamling og tak for i dag

I forbindelse med afholdelse af arrangementet, tager vi højde for gældende anbefalinger fra myndigheder om covid-19 restriktioner. Ændringer i programmet og ændringer for afholdelse af arrangementet kan forekomme.

Deadline for tilmelding er fredag d. 2. oktober 2020

Mød oplægsholderne
 • IMG 1276

  Dag Sletmo, Senior Vice President, DNB Seafood

  Dag har via sit mangeårige arbejde med Seafood sektoren hos DNB opnået en stærk markedsindsigt i bl.a trends i den norske og internationale lakseopdrætsindustri.

  LinkedIn
 • Revised Foto Frederik

  Frederik Sørensen, Project Manager & Innovation Officer, Billund Aquaculture

  Frederik har i flere år arbejdet med turn-key projekter indenfor landbaseret fiskeopdræt hos Billund Aquaculture og herunder med innovation.

  LinkedIn
Mød oplægsholderne
 • IMG 2105

  Sebastian Vaajakari, Sales Director, ULTRAAQUA UV Disinfection Systems

  Sebastian har igennem flere år været en del af ULTRAAQUA teamet, hvor han bl.a har være med til at opbygge og udvikle salget til den internationale akvakulturindustri.

  LinkedIn
 • Sune Møller Reduced Size

  Sune Møller, Head of Design & Construction, KingFish Zeeland

  Sune leder afdelingen "Design & Construction", hvor han både er involveret i KingFish Zeelands eksiserende anlæg i Holland og anlæg undervejs i Maine, USA

  LinkedIn